[MASALAH SELESAI] sape yang ada akaun paypal masuk jap nak mintak tolong

CG Sponsors




AlaM_GilerGadgets

Active+ Member
Joined
May 31, 2013
Messages
3,275
Reaction score
0
Points
20
Salam aku ade buat akaun paypal. Aku sangkut kat part verified akaun debit card. Dh puas google dh pn siap jumpe toturial yg kelia punye. Tapi kt toturial tu pn aku sangkut gak haishhh. Menguji kesabaran bulan puase betulah! :mad:

Ade sape2 boleh tolong x? Hmm kot2 ade jutawan paypal dalam ni ke..






Ni part yg aku sangkut kt paypal






Ni toturial yang aku tgh follow. Aku fokus kt part yg abam blog ni suh buat.






Puas duk cari aku x jumpe part yg abam blog tu suh kelik. Hmmm cane nak buat ni, ade lg x cara lain? ~X(
 
Last edited:
Sponsored Post

fazil3801

Active Member
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,687
Reaction score
9
Points
25
dia kena tunggu sebb pada online statement ada code dia.....
 

naz84

Active+ Member
Joined
May 8, 2009
Messages
3,869
Reaction score
45
Points
45
senang je bro...ang add card je kt paypal..nt diarg akn caj 1usd kot.pas2 nt maybank akn kuarkan statement PP code tu. pas2 ang masukkan PP kod tu utk verify kad ang.dulu berhari gakla nk tunggu..bru ni aku add kad 5 min je da sampai kod
 
Last edited:

nhaainfo

Active Member
Joined
Feb 19, 2014
Messages
1,322
Reaction score
3
Points
25
ni nak verify guna bank mane ni? dah link kan kad debit/credit belum?
kalau ikut screenshot tu kena check dgn MBB ler sebab bank reject...biasa terus deduct duit dalam kad dlm rm10.00 untuk verification & masuk balik dalam akaun paypal...siap keluar kod PP****(4 digit code untuk verification dlm statement kad debit/credit)
 

AlaM_GilerGadgets

Active+ Member
Joined
May 31, 2013
Messages
3,275
Reaction score
0
Points
20
senang je bro...ang add card je kt paypal..nt diarg akn caj 1usd kot.pas2 nt maybank akn kuarkan statement PP code tu. pas2 ang masukkan PP kod tu utk verify kad ang.dulu berhari gakla nk tunggu..bru ni aku add kad 5 min je da sampai kod
Aku sangkut kt add card tu la. Die kuar mcm ni
 

hapizi84

Active Member
Joined
Aug 31, 2009
Messages
1,675
Reaction score
20
Points
25
add debit card dlm paypal n paypal akan tolak fee skit..so pastikan debit kad da duit..then paypal akan hntr pin,semak kad transaksi details..paypal akan hntr pin kt situ..
 

AlaM_GilerGadgets

Active+ Member
Joined
May 31, 2013
Messages
3,275
Reaction score
0
Points
20
ni nak verify guna bank mane ni? dah link kan kad debit/credit belum?
kalau ikut screenshot tu kena check dgn MBB ler sebab bank reject...biasa terus deduct duit dalam kad dlm rm10.00 untuk verification & masuk balik dalam akaun paypal...siap keluar kod PP****(4 digit code untuk verification dlm statement kad debit/credit)


Dalam proses nak link dah dgn maybank debit mastercard gamba cherry tu. Die kuar mcm gmba no 1.. lau nk lepas no1 kene ikut toturial mcm gmba no2.. tp sangkut gak sbb butang xde mcm dlm toturial tu..~X(
 

AlaM_GilerGadgets

Active+ Member
Joined
May 31, 2013
Messages
3,275
Reaction score
0
Points
20
add debit card dlm paypal n paypal akan tolak fee skit..so pastikan debit kad da duit..then paypal akan hntr pin,semak kad transaksi details..paypal akan hntr pin kt situ..
Dlm bank ade duit tp xlepas xtau kenapa.. refer gamba no 1
 
Sponsored Post
Top
Log in Register