BTC USD 23,284.5 Gold USD 1,928.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[MASALAH SELESAI] sape yang ada akaun paypal masuk jap nak mintak tolong

AlaM_GilerGadgets

Active+ Member
Messages
3,275
Joined
May 31, 2013
Messages
3,275
Reaction score
0
Points
20
Salam aku ade buat akaun paypal. Aku sangkut kat part verified akaun debit card. Dh puas google dh pn siap jumpe toturial yg kelia punye. Tapi kt toturial tu pn aku sangkut gak haishhh. Menguji kesabaran bulan puase betulah! :mad:

Ade sape2 boleh tolong x? Hmm kot2 ade jutawan paypal dalam ni ke..






Ni part yg aku sangkut kt paypal
2015-06-18%2015.24.03_zps1igxg122.png






Ni toturial yang aku tgh follow. Aku fokus kt part yg abam blog ni suh buat.
2015-06-18%2015.49.36_zpsldclziyn.png






Puas duk cari aku x jumpe part yg abam blog tu suh kelik. Hmmm cane nak buat ni, ade lg x cara lain? ~X(
Screenshot_2015-06-18-15-46-23_zpssbixohbs.png
 
Last edited:
Sponsored Post

nhaainfo

Active Member
Messages
1,322
Joined
Feb 19, 2014
Messages
1,322
Reaction score
3
Points
25
ni nak verify guna bank mane ni? dah link kan kad debit/credit belum?
kalau ikut screenshot tu kena check dgn MBB ler sebab bank reject...biasa terus deduct duit dalam kad dlm rm10.00 untuk verification & masuk balik dalam akaun paypal...siap keluar kod PP****(4 digit code untuk verification dlm statement kad debit/credit)
 

AlaM_GilerGadgets

Active+ Member
Messages
3,275
Joined
May 31, 2013
Messages
3,275
Reaction score
0
Points
20
senang je bro...ang add card je kt paypal..nt diarg akn caj 1usd kot.pas2 nt maybank akn kuarkan statement PP code tu. pas2 ang masukkan PP kod tu utk verify kad ang.dulu berhari gakla nk tunggu..bru ni aku add kad 5 min je da sampai kod

Aku sangkut kt add card tu la. Die kuar mcm ni
2015-06-18%2015.24.03_zps1igxg122.png
 

AlaM_GilerGadgets

Active+ Member
Messages
3,275
Joined
May 31, 2013
Messages
3,275
Reaction score
0
Points
20
ni nak verify guna bank mane ni? dah link kan kad debit/credit belum?
kalau ikut screenshot tu kena check dgn MBB ler sebab bank reject...biasa terus deduct duit dalam kad dlm rm10.00 untuk verification & masuk balik dalam akaun paypal...siap keluar kod PP****(4 digit code untuk verification dlm statement kad debit/credit)



Dalam proses nak link dah dgn maybank debit mastercard gamba cherry tu. Die kuar mcm gmba no 1.. lau nk lepas no1 kene ikut toturial mcm gmba no2.. tp sangkut gak sbb butang xde mcm dlm toturial tu..~X(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register