BTC USD 33,517.2 Gold USD 1,783.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

akaun

  1. YOUTUBE AKAUN UNTUK DIJUAL RM7K

    YOUTUBE AKAUN UNTUK DIJUAL RM7K

    Kepada sesiapa yang berminat untuk membeli youtube akaun saya dengan harga rm7k(boleh kawtim) subscriber 34.3k ,akaun tidak pernah dimonetize , akaun dibuat hanya untuk suka suka, tujuan menjual kerana memerlukan duit untuk membayar hutang. Jika berminat boleh tinggalkan no telefon diruangan...
  2. AlaM_GilerGadgets

    [MASALAH SELESAI] sape yang ada akaun paypal masuk jap nak mintak tolong

    Salam aku ade buat akaun paypal. Aku sangkut kat part verified akaun debit card. Dh puas google dh pn siap jumpe toturial yg kelia punye. Tapi kt toturial tu pn aku sangkut gak haishhh. Menguji kesabaran bulan puase betulah! :mad: Ade sape2 boleh tolong x? Hmm kot2 ade jutawan paypal dalam ni...
  3. H

    Wanted Buatkan akaun ebay+paypal (VERIFIED)

    Salam... Saya nak mintak sape2 yang boleh buatkan akaun ebay dan paypal dengan siap virified... Berapa harganya ye? ada sape2 boleh buat? TQ
  4. eboss

    Ask/Help Bank akaun introducer CIMB Bangi diperlukan

    Mohon bantuan rakan2 CG yang duduk area Bangi/Kajang dan ada akaun CIMB Bangi untuk jadi 'introducer'. Saya nak buka current akaun di CIMB Bangi esok atas nama syarikat EBOSS GLOBAL RESOURCES :D Upah? Lunch bariani mattop laaaaaaaaa :))
  5. Dzoolhelmi™

    To Sell Dibayar RM90 untuk create akaun email, ebay dan paypal

    Salam, Den perlukan 90 set akaun. 1 set akaun = akaun ebay + akaun email + akaun paypal. Kalau x boleh buat semua buat sikit2 pon xpa. Setiap set akan dibayar RM1 Kalau buat semua RM90. Yang penting tau macam mana nak reset ip. Bayaran akan dilakukan dlm masa 1 minggu lepas terima akaun...
  6. T

    To Sell Akaun Rapid Share Murah

    korang tgk la rapidshare yg rasmi nyer jual mahal nak mampus ... Akaun untuk setahun : RM250 Akaun untuk sebulan : RM30 Akaun untuk seminggu : RM10 Akaun untuk satu hari : RM2 aku jualnye murah....!!!! PM aku kalau nak
Top
Log in Register