Masalah hidup diganggu maniak

CG Sponsors




ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,035
Reaction score
231
Points
73
View attachment 218277

ni laa yg dok cbuk kacau aku sejak tahun 2014..sampai skang masih nak spy..satu famili plak tu..
ingatkan dah kene maki akan berhenti buat kacau, tapi rupanya masih teruskan niat dia..
alaa kalo yg belakang dia yg kacau hang kira ok la gak bleh terus kawin :p
 
Sponsored Post

Encik Sponge

Active+ Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
4,586
Reaction score
533
Points
81
View attachment 218277

ni laa yg dok cbuk kacau aku sejak tahun 2014..sampai skang masih nak spy..satu famili plak tu..
ingatkan dah kene maki akan berhenti buat kacau, tapi rupanya masih teruskan niat dia..

Dari 2014 nu dah 6 tahun

Hg menikah dak g nie...

P menikah cepat di xcari dah la:eek::D
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,515
Reaction score
329
Points
131
alaa kalo yg belakang dia yg kacau hang kira ok la gak bleh terus kawin :p
itu btol..haha

Dari 2014 nu dah 6 tahun



Hg menikah dak g nie...



P menikah cepat di xcari dah la:eek::D
klu xde yg sabotaj, mmg lama dah nikah..
ni laa problem sebenar klu ade spy..bekerja utk sedara aku supaya aku gagal dlm hidup..
spy ni plak prasan konon bole buat aku suka kat dia..hampeh..
dari dia buang masa kacau aku, baik dia cari org lain dan fokus tunduk pada hukum Tuhan..
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,546
Reaction score
435
Points
131
itu btol..haha



klu xde yg sabotaj, mmg lama dah nikah..
ni laa problem sebenar klu ade spy..bekerja utk sedara aku supaya aku gagal dlm hidup..
spy ni plak prasan konon bole buat aku suka kat dia..hampeh..
dari dia buang masa kacau aku, baik dia cari org lain dan fokus tunduk pada hukum Tuhan..
x settle lagi ke masalah ko ni TT
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,515
Reaction score
329
Points
131
x settle lagi ke masalah ko ni TT
yup sbb gangguan masih ade cuma berskala kecil..dulu2 siap tolak kereta aku dgn cara cium bontot kereta supaya aku ke depan masuk ke jalan besar..mmg panas laa time tu..

skang ni setakat muncul depan aku dan mcm cuba menghalang perjalanan aku ke LRT (berjalan kaki)..terpaksa laa mengelak sampai muka paling tempat lain..

aku ade update fb maniak terbaru tu..tgk masih single lagi..alamatnya, mmg sampai bile2 dia akan mengganggu..pelik aku dah maki b*b*, p*k*m*k laa ko pon masih nak ngorat aku..huhu..gile2..
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,546
Reaction score
435
Points
131
yup sbb gangguan masih ade cuma berskala kecil..dulu2 siap tolak kereta aku dgn cara cium bontot kereta supaya aku ke depan masuk ke jalan besar..mmg panas laa time tu..

skang ni setakat muncul depan aku dan mcm cuba menghalang perjalanan aku ke LRT (berjalan kaki)..terpaksa laa mengelak sampai muka paling tempat lain..

aku ade update fb maniak terbaru tu..tgk masih single lagi..alamatnya, mmg sampai bile2 dia akan mengganggu..pelik aku dah maki b*b*, p*k*m*k laa ko pon masih nak ngorat aku..huhu..gile2..
jalan terakhir,ko pakai kuasa doa je lah,
doa org terinaya ni makbul bro,
dan disamping tu ko kena hati2
 
  • Like
Reactions: fms

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,666
Reaction score
2,218
Points
151
aku tak follow sgt cerita bro....

tapi kalau aku, aku akan lari dari semua orang utk sementara....setahun dua tahun...

lari ke tempat yg jauh dari semua orang..
 
  • Like
Reactions: fms
Sponsored Post
Top
Log in Register