Masalah hidup diganggu maniak

CG Sponsors




Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,754
Reaction score
1,869
Points
201
Takyah bukak thread.

Sini pun ok.

TT ok jer.



Aku saja la nak tanya.

Kau ada tak masalah hidup?

Rasanya semua orang ada.

Aku pun ada :">

aku pun rasa mcm tu..... ikut sgt perasaan syok sendiri tu..(TT jgn terasa ye) kes dia putus dengan awek dia pun dia salahkan spy kompeni lama dia..... semua benda nk salahkan spy yg x wujud tu.....

ehhh aku ni dah mcm tumpang thread org..... aku malas nk bukak thread lgpun kes TT ni lebih kurang mcm kes kawan aku nih.....
 
Sponsored Post

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,546
Reaction score
435
Points
131
Takyah bukak thread.

Sini pun ok.

TT ok jer.



Aku saja la nak tanya.

Kau ada tak masalah hidup?

Rasanya semua orang ada.

Aku pun ada :">
aku pun ada masalah hidup....
dengan masalah hidup ni lah yg buat kita lebih matang... lebih berusaha...
dan dengan masalah hidup nih lah kita hidup..... kalau xde masalah bukan kehidupan namanya......
ade ke org xde masalah.... semua org ada masalah cuma beza masalah besar atau kecil sesuai dengan kemampuan setiap org....
 

Dragonforex

Banned
Joined
Sep 3, 2017
Messages
3,417
Reaction score
342
Points
46
aku pun ada masalah hidup....
dengan masalah hidup ni lah yg buat kita lebih matang... lebih berusaha...
dan dengan masalah hidup nih lah kita hidup..... kalau xde masalah bukan kehidupan namanya......
ade ke org xde masalah.... semua org ada masalah cuma beza masalah besar atau kecil sesuai dengan kemampuan setiap org....
biarkan si bo.doh dengan kebo.dohannya...

layan org bo,doh, lama2 kita pon jadi bo.doh juga..
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,546
Reaction score
435
Points
131
biarkan si bo.doh dengan kebo.dohannya...

layan org bo,doh, lama2 kita pon jadi bo.doh juga..
x elok ckp mcm tu.... setiap org ada kelebihan dan kekurangan masing2.....
mcm TT pandai buat mcm2 biz kira ada jugak bijaknye.....
 

Dragonforex

Banned
Joined
Sep 3, 2017
Messages
3,417
Reaction score
342
Points
46
x elok ckp mcm tu.... setiap org ada kelebihan dan kekurangan masing2.....
mcm TT pandai buat mcm2 biz kira ada jugak bijaknye.....
hmmm...betul jugak kata tuan. maaf, terlebih pulak. :(:)((
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,546
Reaction score
435
Points
131
hmmm...betul jugak kata tuan. maaf, terlebih pulak. :(:)((
kita semua same2 pernah buat silap sbb masing2 ada kekurangan.....
memula dulu aku terkondem jugak kat TT bila fikir2 balik itu kekurangan dia..... kekurangan kita ni mungkin lg teruk.....
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,515
Reaction score
329
Points
131
kisah TT ni cmne ni.... dah settle ke blom...... aku rase x berat sgt la sbb TT ada kerja ada duit.... member aku lg teruk.... sampai xleh kerja.... katanya spy kacau kalau kerja kat mana2 pun
selagi diorg hidup, selagi tu laa ade masalah..

kes aku berat sebenarnya sbb cubaan merosakkan agama pon ade (halang solat, rosakkan puasa dll)..siap campurkan dadah dlm minuman lagi..kesian tgk perempuan yg kene..takut kene rogol je..

selagi xde serangan, berdoa kat Tuhan je laa bro dgn harapan, cepat laa nyawa diorg ditarik..teringat mimpi tahun 2000 yg mengatakan hanya diorg mati je bole tamatkan segala bencana..huhu..entah laa..org klu terkene sihir, mmg mcm2 alamat bole diberitahu..sume dlm mimpi atau dlm keadaan separuh sedar..tapi aku rasa mmg diorg letak dadah gak dlm air..sbb tu pikiran lain mcm je..
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,515
Reaction score
329
Points
131
Takyah bukak thread.

Sini pun ok.

TT ok jer.



Aku saja la nak tanya.

Kau ada tak masalah hidup?

Rasanya semua orang ada.

Aku pun ada :">
btol tu..share je laa klu rasa nak share..mane tau bole bagi panduan..

yg baik dijadikan tauladan, yg buruk dijadikan sempadan..
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,546
Reaction score
435
Points
131
kisah kawan aku lebih kurang mcm cite TT jugak cuma bezanye
cerita TT sepupu dia carik dia nk buat laki ..

tp kisah kawan aku ni bank(majikan) cari dia utk dijadikan pekera....
(untong la kerja pun majikan susah payah cari)

aku xtau nk tolong dia mcm mana dah....
kalau jumpe mesti x abis2 cite sal org bank spy lah... org bank kacau lah... org bank hantar sihir lah....

IMG_1970.jpg

IMG_1971.jpg
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,515
Reaction score
329
Points
131
kisah kawan aku lebih kurang mcm cite TT jugak cuma bezanye
cerita TT sepupu dia carik dia nk buat laki ..

tp kisah kawan aku ni bank(majikan) cari dia utk dijadikan pekera....
(untong la kerja pun majikan susah payah cari)

aku xtau nk tolong dia mcm mana dah....
kalau jumpe mesti x abis2 cite sal org bank spy lah... org bank kacau lah... org bank hantar sihir lah....

View attachment 198589

View attachment 198590
jauh beza ni..
aku rasa kawan ko rajin..suka tolong org..sbb tu senang kene guna..

munkin kawan ko melawan..tapi diorg lagi hebat berpolitik..sbb tu kawan ko kene gertak cara halus..main pulau2 dan membawang dari belakang..normal ni..aku pon kene..org lain pon aku rasa ramai yg kene tapi xnak bercerita..

nasihat aku kat kawan ko..belaja melawan..jgn main ikut je cakap org..politik keje ni, tunjuk pandai ckit akan jadi masalah di kemudian hari..dan, rajin2 laa stay back..baru org tau dia byk keje walhal wayang je..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register