Masalah hidup diganggu maniak

CG Sponsors




fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,513
Reaction score
329
Points
131
aku ni dah xtau nak komplen kat mane lagi..dah repot polis pon, rasanyerr pembawa bala dlm hidup aku masih lagi guna spy utk monitor pergerakan hidup aku..

cerita dier mcm ni:

masa kecil, aku ade masalah dgn sedara belah bapak aku..lepas kejadian yg satu ni berlaku, diorg terus2an berdendam ngan aku sampai laa ke hari ini..

ade kes cuba membunuh, guna julap, cuba suruh aku guna pisau belit utk cederakan anak mak usu aku dan lain2 lagi..

bile dah dewasa, diorg nak jodohkan aku ngan anak perempuan diorg pula..klu muka cun takpa, ini mcm sial jer..btol2 sial sampai aku tgk muka dier pon menyampah..

bile aku dpt jodoh ngan org lain, diorg halang..mcm mane diorg tau, sbb diorg guna spy..yg aku heran, sampai opismate pon bole jadi spy..mcm mane diorg berjaya jadikan opismate spy, aku pon xtau..mungkin juga guna duit, dan mungkin juga berjaya jadikan perempuan queen control dan anti lelaki, sbb tu adik perempuan bapak aku tu berjaya gunakan diorg ni..bab guna opsimate sbg spy, aku rasa mamat keje IT bernama Ahmad Fais Azmir di Saipem laa punca forum CG ni kene spam dgn bahan lucah termasuk laa website cariprepaid.net aku..

ni FB Ahmad Fais Azmir..buat jenayah tapi masih terlepas sampai sekarang..disyaki guna dadah dan merakam aksi dalam tandas..


Fais Azmir.jpg


dia pakai baju oren..

nak dijadikan cerita, sampai skang aku rasa dispy lagi dan masih blom berkahwin..rasa tertekan yg amat2 sbb yg aniaya aku berjaya kawin juga, aku plak yg terkapai2..

sbb aku mmg benci giler ngan diorg, dan mengharapkan hidup diorg ni berakhir secepat mungkin agar hidup aku x diganggu lagi, ini info yg aku dari google..

Kamariah Binti Abu Hassan (adik kandung bapak aku..penah keje di Felda)

Aizul Tallaha - anak Kamariah (mangkuk ni laa aku rasa baik ngan Fais Azmir..mamat IT yg suka sabotaj aku masa keje kat Saipem..disyaki guna Remote Desktop Connection utk sabatoj aku cth masa bayar gaji staf)

aizul-1.jpg


Khairunnisa (adik Aizul..x brape jahat tapi bersubahat utk ganggu aku bila berjumpa)..

Affiza Tallaha (si muka tembok yg prasan nak kat aku..dah brape kali kene reject pon masih nak kacau lagi..lega sbb dah kawin ngan lelaki malang)..
https://www.linkedin.com/in/affiza-...title_posts_secondary_cluster_res_author_name (x pasti btol atau tak)..


masalah skang ni, klu dpt jodoh jerr, aje jerr nak buat sabotaj kat area rumah aku..nampak sgt hidup aku masih lagi diperhatikan..

ade cadangan..ok ke utk bawa ke mahkamah tanpa repot polis?? dulu gi repot polis, bab cuba bunuh tu kes lama..polis x layan..

Si 'Mohamad Aizul Bin Mohamad Tallaha' ni ade daftar CG guna id 'Alin Alien Momotaro'
bekerja di MIMOS..


ade details si mangkuk ni dekat brochure di atas..

antara statement si kunyit ni yg aku rasa patut dibawa ke muka pengadilan..

:eek::eek::eek: Ya Allah..perasannya kau..memang dasar gila dah kau ni..nak face to face..baru polis call dah terus padam posting..pondan la tu..

macam bapak kau x bacul pulak ye..kesian kau..bapak kau dah mampos tp anak gila..:eek::eek::eek:

nak tahu ciri2 org gila macam mana..mana kau la..hidup dalam keadaan kehinaan..x dapat terima hakikat..lantak kau la nk anggap aku aizul or what ever..aku bukan aizul or family makcik kau..cakap pun x guna sebab kau ni dah teruk..hidup dalam penuh dengan sampah sarap..cakap sorang-sorang..pastu murung..gila la tu..:eek::eek::eek:

hukum mazhab mana kau ikot, b*hl*l..mana kau tau perkahwinan makcik kau x sah?..mak kau dah beranakkan kau ke time makcik kau kahwin..b*d*h biar bertempat, s*t*n..kalau x sah adik beradik termasuk bapak kau yg dah mampos tu akan menentang..alohhhh..tu la..suruh belajar tapi pergi menuntut ilmu tah apa2..
spy terbaru..masih mengganggu sejak 2014 lagi sampai skang ni..dah kutuk mcm2 pon masih berlagak mcm aku ni hak dia..


nama Nadia Azmi
 
Last edited:
Sponsored Post

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
sekarang ni apa yg masalah?
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,513
Reaction score
329
Points
131
sekarang ni apa yg masalah?
masih ade spy..aritu aku cuba ngorat perempuan area rumah aku, kesian kene julap plak..mcm mane laa nak solat klu dah terminum air ade julap..

mmg malang btol bersaudara ngan keluarga **** nih..
 

perwira

Active+ Member
Joined
Aug 9, 2010
Messages
2,715
Reaction score
12
Points
25
Blh tau ape tt buat mse kecil tu smpi jd cmni? N tt prnah x sound diorang?
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,513
Reaction score
329
Points
131
Blh tau ape tt buat mse kecil tu smpi jd cmni? N tt prnah x sound diorang?
ade laa..perkara memalukan juga dan melibatkan anak lelaki mereka (Aizul Tallaha)..

pernah sound byk kali..dah bagitau kat FB juga utk bagi info pada sedara2 yg lain..maklum la, klu nak balas dendam, guna sihir adalah jalan yg mudah..kene plak sedara-mara ramai juga yg kene sihir..

2 tahun lepas repot polis sbb antar sms menghina..sebelum tu, mmg diorg tau aku post kat FB pasal diorg aniaya aku dan guna sihir..tapi itu laa, polis kata kes cuba bunuh kes lama..pegi court je saman malu pasal sms menghina tu..sms tu dan repot polis masih ade lagi dlm simpanan..
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,546
Reaction score
435
Points
131
kawan baik aku ade kes yg mcm ni.....
tapi bukan pasal keluarga yang spy ke ape tp tempat kerja....
.
.
.
aku kenal kawan aku sgt dari penceritaan dia aku dapati yang dia mengalami paranoid terhadap org lain....


pasal masalah TT ni kena dptkan bukti yang diorg tu boleh mengancam keselamatan TT.kalau xde bukti yg jelas TT boleh PM saya......
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,513
Reaction score
329
Points
131
kawan baik aku ade kes yg mcm ni.....
tapi bukan pasal keluarga yang spy ke ape tp tempat kerja....
.
.
.
aku kenal kawan aku sgt dari penceritaan dia aku dapati yang dia mengalami paranoid terhadap org lain....


pasal masalah TT ni kena dptkan bukti yang diorg tu boleh mengancam keselamatan TT.kalau xde bukti yg jelas TT boleh PM saya......
hehe..aku bukan mcm tu..
aku dulu suka campur ngan org main konda kondi, polis sentri, kejar-kejar..cuma x pramah jerr..

kes aku ni, hal dendam ni..lama sgt dendamnyer sampai nak guna sihir, sekat jodoh org, guna julap utk halang solat..puasa kat UIA pon batal 6 hari..yg bongoknyerr org bole ikut cakap keluarga ni (syak Aizul datang UIA dan hasut jiran2 bilik aku utk buat jahat)..

bab bukti tu, penah gak try uji mak sedara aku ni..bile aku jerit sihir, mmg dier mcm menggelupur..takut pasal rahsia dah terbongkar kot..

bab ancam keselamatan, mmg pernah diganggu di LRT..pastu ade cubaan membunuh masa aku makan di kenduri kawin sedara yg lain..buat aku tercekik pastu selamba jerr halang aku nak minum air..
 

rayz

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2007
Messages
12,964
Reaction score
734
Points
161
aku pun ada mcm2 masalah dlm hidup

masalah utama ialah aku xbleh dpt apa yg aku suka dlm hidup

sampaia aku rasa aku ni alien di planet ni

aku jelos tgk org yg ada kehidupan baik dn dpt apa disuka

aku harap tuan tt bertabahlah

ttg masalah ko ni, baik ko cr org dn suruh org tu p ckp ngan pembawa masalah ko ni, dia nk apa dan bagaimana nk selesaikan masalah ko ni. ko pakai org tgh la. kalo bleh org tu ustaz la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register