To Sell Mari mencari & mencipta logo

CG Sponsors




buatcash

Fun Poster
Joined
Nov 2, 2007
Messages
142
Reaction score
0
Points
10
Salam kepada warga CG..
Saya dlm usaha nak membina sistem franchise roti john..
jd sya ingin memulakan dgn nama dan logo yg bersesuaian dgn biz nie..


Contest akan dibuka selama sebulan hingga hujung bulan nie..
hadiah berupa wang akan diberikan kepada yg berjaya mencipta nama dan logo biz nie.

sedikit info

nama mestilah yg glamour,sedap didengar,senang disebut,
x kisah la dlm bhasa apa pun janji ada maksud yg menarik..

bagi logo pula mesti ada ciri2 roti john
contoh :logo kartun mkn roti john sambil thumbs up jari ka
kat atas kepala kartun tu ada songkok lambang malaysia

jom ramai2 sertai contest nie..

ada apa2 masalah leh bincang..:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

sidiq90

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
sy berminat bro..blh pm sy detail2 sikit..sy agak blur lg nie
 

naimexe

Active Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
1,175
Reaction score
3
Points
25
saya nak join jgak...

deadline bler nih?
 

buatcash

Fun Poster
Joined
Nov 2, 2007
Messages
142
Reaction score
0
Points
10
sampai hujung bulan
tgk gak sambutan mcm mn nanti
klau kurang nak extend lg la
klau dah jumpa yg ok dan berkenan cukup masa umum pemenang ja
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
bro...masih kosong ker...??
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
yer ker kosong..runggu TT bagi lampu ijau br buat..kalu tak penat den design
 

buatcash

Fun Poster
Joined
Nov 2, 2007
Messages
142
Reaction score
0
Points
10
masih terbuka peraduan nie..
cepat2 hantarkan idea anda..
saya akan start biz nie dlm mggu depan
sbb saya dah berjaya mendapat pembekal roti khas utk roti john
logo dan nama yg terpilih akn menjd logo rasmi biz nie bulan depan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register