BTC USD 30,358.9 Gold USD 1,838.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

contest

  1. MFM Securities - Analyse & Win (Gold/XAUUSD) Contest

    MFM Securities - Analyse & Win (Gold/XAUUSD) Contest

    Analyse & Win (Gold) Contest di MFM Securities ! (https://www.mfmsecurities.com/analyse-and-win-contest) Nak jadi pemenang $100 dengan hanya analisa di Gold @ XAU/USD? Berikan analisa anda sebelum 8malam untuk harga XAU/USD pada Jam 9pm GMT+8 Malaysia. Dan analisa yang paling hampir...
  2. Promosi Pedagang Terbaik mingguan dari Tickmill

    Promosi Pedagang Terbaik mingguan dari Tickmill

    Traders! Menangi wang tunai $1500 apabila anda berdagang hanya selama seminggu pada bulan Jun dengan “Promosi Pedagang Terbaik mingguan dari Tickmill”. Promosi ini hanya berlangsung pada bulan Jun, berdagang selama seminggu dan menerima WANG TUNAI sebanyak $1500 dari Tickmill. Ini bukan bonus...
  3. dloanman

    Mothers Day Spend & Win 2021 - Online Baby Warehouse Sale & Discounts

    Motherhood is Malaysia’s Top Parenting Marketplace guiding parents through their parenting journey, from maternity, baby to kids. We provide parenting guides and tips for new mothers and fathers. New parents can read other mum's testimonials or our blogs for guidance in choosing the right...
  4. titaniumhijau

    Contest Review Sirap Limau. Dah join?

    Ada satu lagi contest yang aku anjurkan pada tahun ini. Memang biasanya aku akan anjurkan satu contest setiap tahun. Dah alang-alang, aku buat diawal tahun ni. Senang sikit. Ramai sikit boleh join sebab azam dan semangat peserta tengah membuak-buak. Ini salah cara nak menang wang tunai...
  5. titaniumhijau

    Contest SEO Eridy

    Contest SEO datang lagi. Kali ini blog Eridy mempertaruhkan kata kunci "Contest SEo Eridy" untuk pertandingan SEO yang dianjurkan oleh beliau. Hadiah berjumlah RM500 diletakkan untuk direbut oleh para blogger. Siapa berminat, rujuk disini - Contest SEO Eridy.
  6. titaniumhijau

    Demam iPhone 5 gadget impian

    Ya. Demam iPhone 5 gadget impian masih berterusan. Masih ada 4 hari lagi untuk digunakan bagi menjahanamkan google search engine. So far, memang susah rasanya blog aku nak masuk balik kat search engine. Maklumlah, blog dah kena tendang, dah kena patukan penguin dah kena paksa menari..dan...
  7. titaniumhijau

    Novel Online - Mencintai Ain Maisarah

    Ok. Sebab aku bosan beberapa bulan lepas, jadi, aku karanglah benda ni. Dah ada beberapa bab dah..aku lupa kira dahh.. Boleh pergi ke sini >> Mencintai Ain Maisarah Kalau hari-hari dok setiap masa promosi iPhone 5 gadget impian punya contest ni, mahu naik sakit kepala juga dibuatnya..~X(...
  8. titaniumhijau

    iPhone 5 gadget impian - Jangan mudah putus asa!

    Ada banyak berita baik yang aku dapat dengar hari ini. Salah satunya adalah kak Yanmie kerana sudah pun melahirkan anak. Nama anak pun comel aje. Irfan. :D Salah satu berita, salah satu ujian yang aku ambil, telah pun lulus. Sangat gembira tak terkata dibuatnya. Ingatkan gagal. Aku bersyukur...
  9. titaniumhijau

    iPhone 5 gadget impian

    Ok. Rasanya kat Carigold ni tak berapa ramai yang tahu tentang Contest iPhone 5 Gadget Impian yang dianjurkan oleh Denaihati. Tak apa. Sebab bukannya semuanya nak join pun, kan? Tapi bagi aku, inilah salah satu blogger malaysia ni untuk cuba sesuatu yang berbeza. Keyword yang dipertandingkan...
  10. titaniumhijau

    Bosan.

    Memang kadang-kadang aku rasa bosan. Dok menunggu benda yang belum sampai. Bosan. Bosan. Dan naik menyampah dah nak bosan. :mad: Nak beli iphone 5 pun, takdelah sesusah macam ni. Bila ko nak bagi ha??? :-? Aku rasa kena buat sesuatu. Sama ada untuk terus kekal begini atau terus berjuang...
  11. wussa

    Pertandingan Tulis Artikel Kreatif 2011

    Assalamualaikum, Sekadar untuk diwar2kan kepada semua, BHO baru membuka pertandingan baru. Bagi mereka yang berminat untuk berkongsi idea, pengalaman, kisah dan sebagainya bolehlah merujuk kepada page Pertandingan BHO Terima kasih :)cgrock:)cgrock
  12. buatcash

    To Sell Mari mencari & mencipta logo

    Salam kepada warga CG.. Saya dlm usaha nak membina sistem franchise roti john.. jd sya ingin memulakan dgn nama dan logo yg bersesuaian dgn biz nie.. Contest akan dibuka selama sebulan hingga hujung bulan nie.. hadiah berupa wang akan diberikan kepada yg berjaya mencipta nama dan logo biz nie...
Top
Log in Register