BTC USD 60,317.5 Gold USD 1,731.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

iPhone 5 gadget impian - Jangan mudah putus asa!

Ada banyak berita baik yang aku dapat dengar hari ini. Salah satunya adalah kak Yanmie kerana sudah pun melahirkan anak. Nama anak pun comel aje. Irfan. :D

Salah satu berita, salah satu ujian yang aku ambil, telah pun lulus. Sangat gembira tak terkata dibuatnya. Ingatkan gagal. Aku bersyukur kerana tidak gagal. Suka sangat hari ini walaupun aku rasa aku memang dah terlebih gembiar dah ni. Haha.. :eek:



Kebanyakkan blog popular aku yang lain pun dah mula menampakkan hasil. Bila bermain dengan SEO ni, macam-macam boleh jadi. Tersilap sikit aje, memang kena pelempang google dan patukan penguin berbisa.

Kalau kena tempias sikit tak apa, kalau bisanya dah menular, memang susah sungguhlah blog popular aku nak naik dengan pantas. Kena ubah taktikal permainanlah jawabnya..

Yang best main SEO ni, kita tak perlu buat kerja banyak macam aku buat dulu-dulu. Punyalah rajin aku dulu. Tapi sekarang, setting sikit aje..dah boleh biar benda tu jalan sendiri tanpa batasan. Nampak macam melampau kan? Tapi itulah hakikatnya.

Dan bila aku terapkan dalam contest iPhone 5 gadget impian yang denaihati tengah anjurkan sekarang ni. Aku harap akan ada keputusan yang positif.

Memang susah nak beat mereka yang sedang menguasai kata kunci iphone 5 gadget impian ini. Tapi semuanya tak mustahil. Yang penting, mesti sentiasa berusaha dan tak mudah putus asa.

Ps: Dah, aku nak gi makan cendol kejap. :)paid

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
titaniumhijau
Views
77
Last update

More entries in Others

More entries from titaniumhijau

Top
Log in Register