BTC USD 56,668.8 Gold USD 1,778.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

iPhone 5 gadget impian

Ok. Rasanya kat Carigold ni tak berapa ramai yang tahu tentang Contest iPhone 5 Gadget Impian yang dianjurkan oleh Denaihati.

Tak apa. Sebab bukannya semuanya nak join pun, kan? Tapi bagi aku, inilah salah satu blogger malaysia ni untuk cuba sesuatu yang berbeza.

Keyword yang dipertandingkan pula adalah iphone 5 gadget impian. Sebenarnya, ini bukan contest SEO. Tapi itulah yang akan jadi ukuran untuk menentukan pemenang. Memang susah. Tapi semuanya tak mustahil, betul tak?



Dan bukan senang nak menang iPhone 5 tu. Hanya LIMA orang yang betul-betul hebat sahaja yang akan dapat iPhone 5 itu. Kalau aku dapat kan best. Haha..:)cgrock

Masih banyak kena belajar "apa itu seo" dulu rasanya. Nak belajar plak, rasa macam malas benar rasanya.

Satu benda yang aku tahu untuk menguasai keyword iPhone 5 gadget impian adalah membanyakkan backlinks ke blog aku. Aku tahu memang susah. Tapi nak tak nak, kena cuba jugakk. Kalau tak, jangan mimpi nak menang benda ni.

Ps: Blog earncent aku tu, susah sikit nak masuk search engine. Apa pasal agaknya, aku pun tak tahu. :eek:

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
titaniumhijau
Views
62
Last update

More entries in Others

More entries from titaniumhijau

Top
Log in Register