BTC USD 56,583.7 Gold USD 1,776.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Demam iPhone 5 gadget impian

Ya. Demam iPhone 5 gadget impian masih berterusan. Masih ada 4 hari lagi untuk digunakan bagi menjahanamkan google search engine. So far, memang susah rasanya blog aku nak masuk balik kat search engine. Maklumlah, blog dah kena tendang, dah kena patukan penguin dah kena paksa menari..dan macam-macam lagi faktor yang membuatkan blog dan domain earncent aku tu terpelanting jauhh..

Tapi usaha tetap kena teruskan.

Keyword iPhone 5 gadget impian masih terus menjadi trend bagi blogger tempatan. Walaupun tempiasnya tidaklah sekuat diawal permulaan contest ini dijalankan, tetapi semua orang masih berusaha bersungguh-sungguh untuk menjadi salah seorang pemenang dalam contest ini.



Jadi, kita lihat sahaja siapa yang akan menang contest ini.

Setakat ini, ini adalah beberapa artikel support yang aku buat untuk kasi kuat backlinks ke blog aku tu. Memang tak sekuat mana, tapi adalah point-point tersembunyi yang aku sendiri tak tahu tapi mungkin memberikan sedikit kesan.

1. iPhone 5 gadget impian
2. Sana contest, sinipun contest..
3. Lu ada 1 minit untuk undi gua
4. Klik kalau nak gua menang
5. Mari exchange vote-vote

** baik no-follow atau do-follow backlinks, still berguna. Backlinks ***** sekali mana pun, tetap ada nilainya. Lebih-lebih lagi dalam contest iPhone 5 gadget impian ini.

Ps: Wokeh..masa untuk makan puyuh pedas kaw meletup tu..:)paid

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
titaniumhijau
Views
55
Last update

More entries in Others

More entries from titaniumhijau

Top
Log in Register