Mana lagi power Google Adwords atau Facebook Ads????

CG Sponsors




alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
adwords mmg power kalo pandai guna keyword dia
kalo kerap guna keyword yg sama & asik kene bid je
makin lama jd mahal plak
pastu main tolak je duit dlm akaun maybank aku
so lps tu aku stop adwords
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,334
Reaction score
1,576
Points
596
target keyword top tak dak sale ke nape stop

ikut ikut leh profit kan
 

pok wang

Active Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
2,142
Reaction score
18
Points
25
aku biasa buat fb ads(full online) utk bisnis aku dan ada juga buat personal coaching untuk beginer fb ads..google ads tak reti..ada sape2 boleh ajar??kita kongsi2..
 

antarakasih

Super Active Member
Joined
Jun 4, 2014
Messages
6,313
Reaction score
63
Points
70
Dalam biz traffik penting kalau tak berani keluar duit iklan camne nak buat sales

Siapa sini pakar dalam google adwords atau facebook ads kontek saya k
sy juga berminat facebook ads,,contact sy juga siapa ada,,
rasanya dua2 power,,,tapi pengguna facebook teramai di dunia antaranya adalah malaysia,,jadi rasanya bagus juga
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
17,983
Reaction score
1,384
Points
206
cukup2lah den hbs duit main ppc

skg trafik dpd seo video & blog dh cukup baik & dpt targeted trafik yg berkualiti lbh bagus utk himpun leads/list & foloup utk softsell
 
Sponsored Post
Top
Log in Register