Mana lagi power Google Adwords atau Facebook Ads????

CG Sponsors




magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
kena pergi ke bank utk unlock restriction payment ke luar negara
Dia tulis kat situ activate guna maybank2u atau atm. So aku guna maybank2u la.

Tapi still x boleh.

Google, ada gak jumpa cara yg sama guna maybank2u jer.
 
Sponsored Post

dauskupang

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2012
Messages
5,237
Reaction score
268
Points
81
Bro aku pun guna debit card.

Tapi bila tekan nombor kad dia suruh activate foreign account?



Aku pakai maybank

Kalau yg activate atm guna kat oversea aku dah buat.

Mcm mana ya?
yang bro activate tu utk buat pengeluaran di atm luar negara...

ni utk bayaran debit luar negara...
 

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
yang bro activate tu utk buat pengeluaran di atm luar negara...

ni utk bayaran debit luar negara...
Yg aku google tu, dia buat cara yg sama untuk link dgn paypal.

So mcm mana cara yg betul tuan?
 

nurbiz

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2009
Messages
198
Reaction score
0
Points
10
kena pergi ke bank utk unlock restriction payment ke luar negara
betul tu kne unlock dulu...call maybank center pun boleh suh dia unlock untuk sebulan /setahun..kata kat die tt ada buat advertisement kat fb..baru la kad tu die activate untuk overc payment
 

guise

Active Member
Joined
Sep 6, 2014
Messages
1,453
Reaction score
18
Points
25
Dia tulis kat situ activate guna maybank2u atau atm. So aku guna maybank2u la.

Tapi still x boleh.

Google, ada gak jumpa cara yg sama guna maybank2u jer.
aku pernah terkena pasal nak buat byran ke luar tak boleh so solutionnya kena pergi bank utk unlock restriction
 

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,803
Reaction score
288
Points
131
TOLONG SAT !!!!

Saya baru buat fb ads, bayar guna cimb clik.
Ambil pakej 7 hari iklan, daily rm15.
So dah buat payment untuk 7 hari dalam
rm105 tapi still keluar notification
payment tak cukup..

guane ehh ??

:((
guna cimb ke ni? cimb baru block transaksi online banking ke luar negara rasanya.. ada byk kes fraud bulan lepas.. jeng
 

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,803
Reaction score
288
Points
131
2,2 power sbnrnya tp mahal la kos.. kena fikir pulak keuntungandan kerugian yg dpt nnti..
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,201
Reaction score
1,537
Points
596
2,2 power sbnrnya tp mahal la kos.. kena fikir pulak keuntungandan kerugian yg dpt nnti..
Dalam biz traffik penting kalau tak berani keluar duit iklan camne nak buat sales

Siapa sini pakar dalam google adwords atau facebook ads kontek saya k
 

Prisoner

Active+ Member
Joined
Apr 25, 2010
Messages
4,005
Reaction score
38
Points
30
Bro aku pun guna debit card.

Tapi bila tekan nombor kad dia suruh activate foreign account?



Aku pakai maybank

Kalau yg activate atm guna kat oversea aku dah buat.

Mcm mana ya?
Dulu boleh enable funtion ni kat M2u jer.. tapi rasa sekarang tak boleh dah.. call maybank.. mintak dia activekan funtion visa debit tu untuk oversea transaction untuk online purchase
 
Sponsored Post
Top
Log in Register