Mana lagi power Google Adwords atau Facebook Ads????

CG Sponsors




dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,337
Reaction score
1,576
Points
596
Salam semua,

saya nak bagi traffik web saya power dan ramai pengunjung.

Mana lagi power traffik dan sales Google Adwords atau Facebook Ads???

Dua dua nampak power tapi budget iklan kene besar nak bagi sales power .

Sapa involve Internet Marketing dan ads internet boleh add whatsapp saya 016-4650338 boleh kita jadi geng.
 
Sponsored Post

fokerss

Junior Member
Joined
Oct 20, 2013
Messages
78
Reaction score
0
Points
6
i ada guna google adwords nya mahal .power *** tak lah power sangat . kalau nich forum baru power . power *****.
facebook ads tak pernah guna .
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
iklan kat signature di forum cg lagi power
 

solute

Active Member
Joined
Jul 27, 2015
Messages
1,029
Reaction score
0
Points
20
Siapa power fb ads ? Tolong sat !!!

TOLONG SAT !!!!

Saya baru buat fb ads, bayar guna cimb clik.
Ambil pakej 7 hari iklan, daily rm15.
So dah buat payment untuk 7 hari dalam
rm105 tapi still keluar notification
payment tak cukup..

guane ehh ??

:((
 

Attachments

mrlord

Junior Member
Joined
Aug 13, 2011
Messages
77
Reaction score
2
Points
11
Aku guna debit kad je... prepaid ni x tahu plak...
 

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
Aku guna debit kad je... prepaid ni x tahu plak...
Bro aku pun guna debit card.

Tapi bila tekan nombor kad dia suruh activate foreign account?



Aku pakai maybank

Kalau yg activate atm guna kat oversea aku dah buat.

Mcm mana ya?
 

guise

Active Member
Joined
Sep 6, 2014
Messages
1,456
Reaction score
25
Points
30
kena pergi ke bank utk unlock restriction payment ke luar negara
 
Sponsored Post
Top
Log in Register