BTC USD 32,014.3 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

xgang

Active Member
Joined
Feb 1, 2012
Messages
1,806
Reaction score
340
Points
41
Saya ingin membeli laptop dan handphone yang rosak untuk projek kecil-kecilan. Sesiapa yang mempunyai laptop atau handphone yang sudah rosak marilah jual kepada saya. Tukarkan "sampah" anda kepada "WANG"!!

Kalau ada sila nyatakan detail laptop atau handphone tersebut sebelum saya membuat tawaran belian:

1) Brand laptop/handphone
2) Model laptop/handphone
3) Tahun diperbuat
4) Accessories (Jika ada sila nyatakan)
5) Kerosakan (sila nyatakan)

T&C adalah COD area JB, Senai dan Kulai

Terima kasih

:)cgrock
 
Sponsored Post

tripelw

Fun Poster
Joined
Feb 22, 2008
Messages
569
Reaction score
12
Points
15
Saya ada Blackberry 8530, Tersilap beli dari eBay. Jenis CDMA or wireless (tak ada slot sim kad). Kat Malaysia guna jenis GSM.

Ada charger ori dan charger kereta ori. PM offer kalau ada..
 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
Saya ada 2 fon SE yg dah rosak. Xder pape cuma fon. Nak amik foc pun ok. Byr kos pos jer.
Ada 2 dvd player yg xbaper nak elok gak. Pun foc jer.
Ada 2 biji tv 21' kotak, masih elok.. Byr jer bp2 suka..
 

awan hyper

Fun Poster
Joined
Sep 3, 2012
Messages
271
Reaction score
0
Points
10
Saya ada phone se rosak lcd.
Malas nak repair.
Nak ke?
 

hazree79

Fun Poster
Joined
Nov 25, 2008
Messages
216
Reaction score
0
Points
10
salam...

TT.. saya ada acer travelmate 4050..
battery dah kiok.. still boleh run on win xp. try cari driver dah tak jupe plak... hehhe
charger sumer still ok..

nak angkat laptop lain pulak... kawan guna dari taun 2004.. ahaha ada laku ke?
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
susahla jauh plak johor
 

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
2,145
Reaction score
26
Points
30
sya ada Nokia N95, ori avaxx..
tak rosak, cuma dah lama tak pakai...
bateri comfirm dah kong..

pastu ada notebook acer.. aspire 5500 kot..
tak pasti rosak aper..
charge tak masuk2..
tukar charger pun sama gak...
pastu.. casing dah patah...

PM harga jika berminat...
 

Bent_Mark

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 9, 2012
Messages
2,223
Reaction score
23
Points
25
wahh.. nampak mcm best je TT
 

sp00f3r

Active Member
Joined
Jun 19, 2012
Messages
1,581
Reaction score
80
Points
30
1) Brand laptop/handphone
Handphone
2) Model laptop/handphone
Sony K850i
3) Tahun diperbuat
Tak sure. dalam 2009
4) Accessories (Jika ada sila nyatakan)
Full set, charger, kotak, earphone.
5) Kerosakan (sila nyatakan)
Skrin aje rosak.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register