faulty handphone

  1. H

    Wanted Beli handphone rosak

    salam warga CG, sy ingin membeli handphone brand samsung dan lenovo yang rosak - screen crack - x boleh on - lain lain harga sila offer saya whatsapp 013 6419158
  2. ammullan07

    Wanted Mencari handphone rosak....touch screen

    Assalamualaikum wbt wrt to all warga carigold... Saya merupakan salah seorang pomen baiki telefon bimbit.. saya sedang mencari mana2 yg nak jual telefon bimbit yg dah rosak.. tujuan saya nak beli hp ni hanyalah untuk menambah koleksi spare part... dari duk menyemak baik pos kat saye hehe.saya...
  3. C

    Wanted Samsung S advance faulty

    seperti gambar diatas, saya ingin membeli phone faulty model samsung S advance (I9070) pastikan screen cun lagi. harga akan saya PM, hanya 1 biji phone sahaja jangan offer jenama yang lain ok.
  4. S

    Wanted Hp Samsung faulty

    Assalamualaikum & salam sejahtera... jika ada sesiapa yang mempunyai nset rosak, macam samsung s3, note 2 atau sbgainya, boleh offer harga kat saya..saya nak beli.. tuan/puan boleh whatsapp saya : 0195149217 atau PM page FB saya : Gadget Zone Accessories sekian...
  5. thesix

    Wanted Faulty handphone Samsung S3 mtk6575 @ 6577

    salam 1 msia saya mncari phone clone s3 [email protected] yg sudah x dpt dbaiki dan total brick... harga boleh dibincang. keadaan phone sy bli sdia ada x kisah apa krosakan trmasuk msuk air screen pcah etc boleh sms sy 0169305611 atau bls di thread ni wslm
  6. xgang

    Wanted Laptop dan Handphone Rosak

    Saya ingin membeli laptop dan handphone yang rosak untuk projek kecil-kecilan. Sesiapa yang mempunyai laptop atau handphone yang sudah rosak marilah jual kepada saya. Tukarkan "sampah" anda kepada "WANG"!! Kalau ada sila nyatakan detail laptop atau handphone tersebut sebelum saya membuat...
  7. fanlee

    Wanted Handphone rosak/Faulty handphone

    KAMI MEMBELI HANDPHONE ROSAK SEMUA JENIS SILA NYATAKAN MODEL DAN JENIS KEROSAKKAN (AREA KUANTAN) LUAR KAWASAN KENA POS LA KOS POS DITANGGUNG OLEH PIHAK ANDA SENDIRI (KALAU BANYAK BARU BERBALOI) SILA PM SY MODEL N ROSAK MODEL: KEROSAKAN: PERNAH REPAIR: SILA PM SY ATAU EMAIL...
  8. rehohk

    Wanted Faulty gadget, handphones or etc

    aku berminat nk beli any gadget (faulty/ semi faulty) pls list Item: Packages: Kerosakan: Expected Price: or direct SMS 0133719860
  9. taufic

    Wanted Membeli Hanphone Faulty/Spoilt

    Jangan buang henpon anda yg faulty/spoil/masuk air etc offer kpd saya mungkin ada harga lagi sy beli henpon ni bkn utk repair balik/refurbish tp utk support my small non-profit project kalau nak bagi free lagi best :) criteria henpon yg dicari : henpon yg bule slide candy bar henpon...
Top
Log in Register