notebook rosak

  1. dloanman

    Laptop padam bila render 3d @ edit video

    Assalamualaikum semua. Mintak nasihat otai2 ttg laptop den, Lenovo t500 akan padam tiba2 bilo den tgh render 3d atau edit video. Fyi laptop ni den dh pakai lbh 3 tahun dan slalu servis cuci kipas laptop. Masalah yg akhir2 ni berlaku; 1. Dah siapkn 3d dlm SketchUp pastu render, tiba2 padam...
  2. tokmudin

    Wanted Faulty laptop (Compaq V2000 dan HP dm3)

    salam CGrian.. sy nak beli faulty laptop berikut..nak amik alat ganti..:D 1.Compaq Presario V2000 2.HP pavillion dm3 yang rosak je.. takde HDD,Memori,Charger dan bateri takpe.. janji body,LCD ok daripada tersadai, baik tukarkan jadik $$ :D pm/whatsapp/sms 0199578717
  3. penhitam

    Wanted Laptop terpakai dan rosak

    KAMI MEMBELI LAPTOP ROSAK. Area Kuala Lumpur, Selangor dan kwsn sekitar kami membeli laptop rosak sila Wasap gambar dan detail laptop seperti berikut: model: spec : processor: ram: hard disk: graphic: jenis kerosakan: 013-6618962
  4. xgang

    Wanted Laptop dan Handphone Rosak

    Saya ingin membeli laptop dan handphone yang rosak untuk projek kecil-kecilan. Sesiapa yang mempunyai laptop atau handphone yang sudah rosak marilah jual kepada saya. Tukarkan "sampah" anda kepada "WANG"!! Kalau ada sila nyatakan detail laptop atau handphone tersebut sebelum saya membuat...
  5. N

    Wanted Membeli Barangan Komputer Yang Rosak

    Berita Baik Untuk Warga Johor Bahru, Senai, Masai Dan Pasir Gudang!! :o :o :o :o Saya membeli barangan komputer yg telah rosak dan tidak boleh digunakan lagi untuk dilupuskan/ scrap secara baik dan menyelamatkan alam sekitar dari dicemari barang2 tersebut. Anda beri barang2 tersebut kepada...
  6. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Laptop/Notebook Rosak/uzur aku nak beli

    Salam Kawan2 semua Kepada sesiapa yang mempunyai laptop/notebook rosak/uzur dan tidak mahu repair lagi dalam erti kata lain nak dibuang...bolehlah jual kepada saya dan dapatkan tunai segera. Di sini saya senaraikan harga laptop/notebook sebagai panduan bagi memudahkan urusan tuan2/puan2...
Top
Log in Register