faulty notebook

  1. tokmudin

    Wanted Mencari Laptop Dell,Compaq dan Asus Rosak

    Salam CGrian.. Saya mencari laptop rosak untuk model 1.Dell Inspiron n4030 2.Asus A42j 3.Compaq presario cq35 nak wat buat sparepart.. lau nak beli di online, harga tak masuk akal :D takde bateri takpe rosak LCD takpe rosak board takpe takde HDD/memory/keyboard tak pe.. nak pakai body...
  2. nokia3210

    Wanted mencari Laptop HP pavilion g4 rosak

    salam semua sy nak mencari Laptop HP pavilion G4 yang rosak ..nak buat sparepart.. nk order dari Ali tak padan pulak..kat lajada takde rosak board pun xpe..HDD,lcd boleh simpan sbb tak diperlukan harap ada ..boleh pm atau whatsapp 0139444848
  3. wak_handalan

    Wanted Saya nak beli komputer rosak anda...

    assalamualaikum... Kepada bakal customer di luar sana yang berminat untuk lupuskan barangan komputer. Sila hubungi 017 884 6275 (whatsapp/sms/call). Sila senarai kan kuantiti barang yang hendak dijual dan lokasi anda kepada saya. Cover area Selangor,KL dan Nogori Sembilan. Jika barang byk sy...
  4. tokmudin

    Wanted Faulty laptop (Compaq V2000 dan HP dm3)

    salam CGrian.. sy nak beli faulty laptop berikut..nak amik alat ganti..:D 1.Compaq Presario V2000 2.HP pavillion dm3 yang rosak je.. takde HDD,Memori,Charger dan bateri takpe.. janji body,LCD ok daripada tersadai, baik tukarkan jadik $$ :D pm/whatsapp/sms 0199578717
  5. gentlecode

    Wanted Computer part only - MOBO + Proc + RAM

    Looking for quotation.... Gimme ur best price...sure I am looking for the following spec: MOBO - got PCIE for gfx card Proc - 2 core (prefer Intel) RAM - 4GB Just need these 3 parts only Shoot ur price at here or pm me.... TQ
  6. S

    Wanted USED Or SPOILED LAPTOPS,NOTEBOOK,NETBOOK,KOMPUTER RIBA @ S.T.1.M

    WE buy 2nd Hand or spoils LAPTOPS, NOTEBOOK,NETBOOK,KOMPUTER RIBA DAN YG SEWAKTU DENGANNYA. =Any brand of laptop which is faulty/unknown condition= =Laptop with or without charger/bag/Accesories= Dealing method: COD or courier to Our Location @ Putra Perdana,Puchong Price : FROM RM10.00 TO...
  7. xgang

    Wanted Laptop dan Handphone Rosak

    Saya ingin membeli laptop dan handphone yang rosak untuk projek kecil-kecilan. Sesiapa yang mempunyai laptop atau handphone yang sudah rosak marilah jual kepada saya. Tukarkan "sampah" anda kepada "WANG"!! Kalau ada sila nyatakan detail laptop atau handphone tersebut sebelum saya membuat...
  8. D

    Wanted Dell mini inspiron 10 yg dh rosak

    nak beli dell mini inspiron 10 yg rosak... nk buat sparepart..dell sy casing patah,penal patah,cable lcd problem.. call/sms 013-2966965.. nk urgent!!!:o
  9. N

    Wanted Membeli Barangan Komputer Yang Rosak

    Berita Baik Untuk Warga Johor Bahru, Senai, Masai Dan Pasir Gudang!! :o :o :o :o Saya membeli barangan komputer yg telah rosak dan tidak boleh digunakan lagi untuk dilupuskan/ scrap secara baik dan menyelamatkan alam sekitar dari dicemari barang2 tersebut. Anda beri barang2 tersebut kepada...
  10. sham6545

    Wanted Membeli Laptop Lama/Rosak Kajang Bangi

    Salam, saya membeli laptop lamo dan rosak, trade in pun boleh bergantung pada keadaan laptop.. Sesiapa yg minat nak jual sila reply detail laptop ikut spec macam kt bawah.. Brand : Model no. : Processor : HardDisk : RAM : Screen saiz: Battery: Adapter/charger: Umur Laptop: Jenis rosak: Lain2...
  11. M

    Wanted Komputer lama dan terpakai

    kitar semula komputer lama dan terpakai anda dengan kami... 0333744559 tunai segera...
  12. -=X=-

    Wanted Faulty or Semi Faulty Notebook/Netbook

    Salam kepada semua warga CG,:) Saya membeli Notebook/Netbook Faulty or Semi Faulty dengan harga tinggi.Harga tertakluk kepada spesifikasi,kerosakan,keadaan fizikal dan aksesori yang ada. Sesiapa berminat boleh tinggalkan message disini atau PM saya untuk personal discussion.Juga boleh gunakan...
  13. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Laptop/Notebook Rosak/uzur aku nak beli

    Salam Kawan2 semua Kepada sesiapa yang mempunyai laptop/notebook rosak/uzur dan tidak mahu repair lagi dalam erti kata lain nak dibuang...bolehlah jual kepada saya dan dapatkan tunai segera. Di sini saya senaraikan harga laptop/notebook sebagai panduan bagi memudahkan urusan tuan2/puan2...
  14. rehohk

    Wanted Faulty gadget, handphones or etc

    aku berminat nk beli any gadget (faulty/ semi faulty) pls list Item: Packages: Kerosakan: Expected Price: or direct SMS 0133719860
  15. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Kitar semula komputer rosak untuk tunai-lebih tinggi dari kedai besi buruk

    Salam Semua, membazir adalah amalan syaitan, rm10 x byk kan? tapi kalau dah ada 5 biji monitor rosak dan 5 biji cpu rosak dah jadi RM100...so, kalau korang buang saja..kira mcm korang buang duit rm100 KALAU ADA SESAPA NAK BUANG...REMEDY KARUNG GUNI NAK BELI.. INI UTK YG ROSAK, OBSOLETE &...
Top
Log in Register