Wanted Membeli Laptop Lama/Rosak Kajang Bangi

CG Sponsors




sham6545

Active+ Member
Joined
Apr 25, 2011
Messages
3,762
Reaction score
2
Points
30
Salam, saya membeli laptop lamo dan rosak, trade in pun boleh bergantung pada keadaan laptop.. Sesiapa yg minat nak jual sila reply detail laptop ikut spec macam kt bawah..

Brand :
Model no. :
Processor :
HardDisk :
RAM :
Screen saiz:
Battery:
Adapter/charger:
Umur Laptop:
Jenis rosak:
Lain2 barang:



Harap2 pada yg nak jual tu leh reply sini @ PM saya..no fon saya ada kat signature, TQ.TQ
 
Sponsored Post

sham6545

Active+ Member
Joined
Apr 25, 2011
Messages
3,762
Reaction score
2
Points
30
BUMP... sape2 ada, boleh PM @ reply here... :)tq
 

sham6545

Active+ Member
Joined
Apr 25, 2011
Messages
3,762
Reaction score
2
Points
30
BUMP...sape2 ada leh call no dibwh.. :)paid
 

nisuh

Active+ Member
Joined
Jun 22, 2008
Messages
3,002
Reaction score
62
Points
30
TT, bateri lappy ada tak..?

Model Acer Aspire 4920

kalu ada roger2 ye..:D
 

ciksnow

Active Member
Joined
Mar 12, 2011
Messages
1,335
Reaction score
18
Points
25
Brand : compaq
Model no : cq40
Processor : dual core
HardDisk : 500gb
RAM : 2gb
Screen saiz: 14'
Battery: baru tukar 5 bulan
Adapter/charger: baru beli bulan lepas
Umur Laptop: almost 2 thn
Jenis rosak: xde rosak, cuma keypad tanda / tercabot. then cover blakang yg soft stand kat 4 penjuru tu xde :D
Lain2 barang: Bag, laptop, batery, adapter.

saje test *
 

sham6545

Active+ Member
Joined
Apr 25, 2011
Messages
3,762
Reaction score
2
Points
30
Brand : compaq
Model no : cq40
Processor : dual core
HardDisk : 500gb
RAM : 2gb
Screen saiz: 14'
Battery: baru tukar 5 bulan
Adapter/charger: baru beli bulan lepas
Umur Laptop: almost 2 thn
Jenis rosak: xde rosak, cuma keypad tanda / tercabot. then cover blakang yg soft stand kat 4 penjuru tu xde :D
Lain2 barang: Bag, laptop, batery, adapter.

saje test *

nak jual ke??tajuk aku letak ni nak beli yg rosak jer.. tapi xde rosak nih.. camno?? :-? brp RM nk jual nih?? :D
 

BeritaGempak

Banned
Joined
May 13, 2011
Messages
17,888
Reaction score
337
Points
131
Brand : Compaq
Model no. : CQ40
Processor : AMD Turion X2
HardDisk : 320GB
RAM : 3GB
Screen saiz: x pernah tau pasal ni.. mcm biasa la (standard)
Battery: lama, boleh tahan 20min
Adapter/charger: lama punya.. tp mmg ok x de rosak sikit pun..
Umur Laptop: 2 tahun 5 bulan
Jenis rosak: LCD screen warna (hitam jadi warna merah, putih jadi warna hijau).. lain2 ok...
Lain2 barang: ??? laptop je ade..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register