Kos nak buat app..modal berapa?

CG Sponsors




Gerobox

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2014
Messages
242
Reaction score
10
Points
15
Nak bertanya pada mereka yg otai..berapa cost untuk buat sesuatu app ntuk android atau ios..?
Tgh fikir2 nak minta bantuan pada mereka yg pakar untuk menghasilkn app..berapa modal kena ada..

Harap boleh membantu..
 
Sponsored Post

pazil

Super Active Member
Joined
Mar 5, 2006
Messages
5,056
Reaction score
6
Points
65
boleh cuba cari id PembinaApps :D
 

fardly83

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
apps apa bro? pm aku
 
Last edited:

Gerobox

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2014
Messages
242
Reaction score
10
Points
15
Modal rm3k cukup ke? Ade sesape leh bagi contoh app yg dah penah buat?
 
Last edited:

AdsMsia

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2011
Messages
4,652
Reaction score
20
Points
25
3k boleh dah tu

kat fiverr pun boleh cari.....
 

who_care

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2011
Messages
2,579
Reaction score
40
Points
40
ada sesiapa programmer yg buat boleh hybrid apps...
pm aku , member dr gomen ada open projek...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register