BTC USD 23,168.6 Gold USD 1,928.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Flutter : Bina Apps Android & Apple

Sponsored Post

lautjernih

Fun Poster
Messages
411
Joined
Jun 22, 2019
Messages
411
Reaction score
75
Points
30
Abam mod Dann kata, diorg pn sedang dlm pembinaan, :)cgrock

Tapi mereka terbuka utk penambahbaikan..

CG ada API yang kita boleh call ke?

Vpoint selalu buat development sehari berapa jam? Saya ada jugak buat development tapi macam sejam sehari je (sibuk dengan kerja lain kadang2)
 

Vpoint7

Fun Poster
Messages
238
Joined
Feb 11, 2009
Messages
238
Reaction score
20
Points
15
CG ada API yang kita boleh call ke?

Vpoint selalu buat development sehari berapa jam? Saya ada jugak buat development tapi macam sejam sehari je (sibuk dengan kerja lain kadang2)

Hm, sy pown tak perasan masa yg diluangkan utk development ni, adakalanya 6jam atau lebih, ada ketika, tak buat apa2 langsung seharian, maklum la, keje hobi, xde komitmen atau bayaran.. :))

Pendek kata, ini hanyalah hobi, boleh kata bonus jika dpt ditukar kpd pendapatan kekal.. rasanya dah ade idea, oleh sbb tu, sy usahakan hobi nii..
 

Vpoint7

Fun Poster
Messages
238
Joined
Feb 11, 2009
Messages
238
Reaction score
20
Points
15
Salam semua, sekadar bersuka ria,

Tujuan utama, nak cuba simpan data internal, berbanding guna cloud database yang mcm2 caj bila buat secara terbuka masuk playstore & ramai user.

App dibuat utk memberikan peringatan tugasan, bagi org yg cpt lupa mcm saya. :LOL: APK offline, dgn developer mode dlm phone.

20191027_003641.jpg



 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register