Wanted Kontraktor kerja pemasangan mozek - harga borong

CG Sponsors




aizielectreon

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2010
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
Lokasi : Jln. Kebun Teh, J.B
Bangunan : kondominium 12 tingkat x 2 blok. Setinggat 12,000 kaki persegi.
Kerja : Mozek. Dah siap render.tinggal pasang mozek sahaja.
Jenis mozek : Ruang tamu 2x2. Tandas 1x1.
Harga : RM1.50 sekaki persegi.

Nota kaki : Yang pakar sahaja diperlukan. Ujian akan dijalankan.
Advanced payment boleh diberi 2 minggu sekali. (not fully)
Sasaran : 3 tingkat ke atas dalam sebulan. Full payment sebulan sekali.
Main cont sangat cerewet. kualiti pasang nak gred A. 3 team dah kene tendang sebab pasang tak cantik..sedih tengok tile 2x2 kene cabot balik..huuhu

kalau berminat sila call 0107666072 Zairi.:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

kakikukacak

Fun Poster
Joined
Sep 14, 2010
Messages
869
Reaction score
6
Points
15
mcm best je ni..nti aku try tnya subcon.

simen TT provide ke? ni projek total merit ke?
 

aizielectreon

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2010
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
aku kira subcon..skg ni nak carik rakan kongsi yg nk join skali bcoz aku tak cukup orang..12,000ft per floor besar. aku baru buh 2 team.

barang mentah sumer main cont. sediakan. apa yang tak cukup just cakap aje..barang angkat dengan lift...kotai kat bawah...baru tadi main cont. antar papan ntok rumah kotai..hehehe

projek merit tu ape bro?
 

kakikukacak

Fun Poster
Joined
Sep 14, 2010
Messages
869
Reaction score
6
Points
15
aku kira subcon..skg ni nak carik rakan kongsi yg nk join skali bcoz aku tak cukup orang..12,000ft per floor besar. aku baru buh 2 team.

barang mentah sumer main cont. sediakan. apa yang tak cukup just cakap aje..barang angkat dengan lift...kotai kat bawah...baru tadi main cont. antar papan ntok rumah kotai..hehehe

projek merit tu ape bro?
nanti aku tnya subcon aku kot2 diorg ada team. ni kire sub level lah..

total merit tu client, diorg ada wat apartment blkg cimb tu. client projek ni siapa?
 

aizielectreon

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2010
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
nanti aku tnya subcon aku kot2 diorg ada team. ni kire sub level lah..

total merit tu client, diorg ada wat apartment blkg cimb tu. client projek ni siapa?

betol..
site manager situ abang angkat kawan ak.. :D
 
Last edited:

yussys

Super Active Member
Joined
Mar 30, 2011
Messages
7,056
Reaction score
15
Points
65
bro projek pump air takde ker??:D:D
 

aizielectreon

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2010
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
main cont total merit sdn. bhd.
ari2 dia duk tnye mane budak mane budak haha jenuh aku.
ok call aku bro.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register