BTC USD 69,616.5 Gold USD 2,360.27
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Kontraktor kerja pemasangan mozek - harga borong

aizielectreon

Fun Poster
Messages
149
Joined
Jul 18, 2010
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
Lokasi : Jln. Kebun Teh, J.B
Bangunan : kondominium 12 tingkat x 2 blok. Setinggat 12,000 kaki persegi.
Kerja : Mozek. Dah siap render.tinggal pasang mozek sahaja.
Jenis mozek : Ruang tamu 2x2. Tandas 1x1.
Harga : RM1.50 sekaki persegi.

Nota kaki : Yang pakar sahaja diperlukan. Ujian akan dijalankan.
Advanced payment boleh diberi 2 minggu sekali. (not fully)
Sasaran : 3 tingkat ke atas dalam sebulan. Full payment sebulan sekali.
Main cont sangat cerewet. kualiti pasang nak gred A. 3 team dah kene tendang sebab pasang tak cantik..sedih tengok tile 2x2 kene cabot balik..huuhu

kalau berminat sila call 0107666072 Zairi.:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

aku kira subcon..skg ni nak carik rakan kongsi yg nk join skali bcoz aku tak cukup orang..12,000ft per floor besar. aku baru buh 2 team.

barang mentah sumer main cont. sediakan. apa yang tak cukup just cakap aje..barang angkat dengan lift...kotai kat bawah...baru tadi main cont. antar papan ntok rumah kotai..hehehe

projek merit tu ape bro?
 
aku kira subcon..skg ni nak carik rakan kongsi yg nk join skali bcoz aku tak cukup orang..12,000ft per floor besar. aku baru buh 2 team.

barang mentah sumer main cont. sediakan. apa yang tak cukup just cakap aje..barang angkat dengan lift...kotai kat bawah...baru tadi main cont. antar papan ntok rumah kotai..hehehe

projek merit tu ape bro?

nanti aku tnya subcon aku kot2 diorg ada team. ni kire sub level lah..

total merit tu client, diorg ada wat apartment blkg cimb tu. client projek ni siapa?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register