jubin lantai

  1. baldi biru

    Wanted Batu bata, simen, pasir dan tiles utk renovate rumah

    Salam...aku newbies kat CG ni...sorry klu aku open thread kat section yg salah.. Point utama aku nak tau klu2 ade member2 kat CG ni tau mana2 lokasi kat KL yg jual tile(floor), bata, pasir, simen dgn rege yg pada korang murah.:):)cgrock
  2. A

    Wanted Kontraktor kerja pemasangan mozek - harga borong

    Lokasi : Jln. Kebun Teh, J.B Bangunan : kondominium 12 tingkat x 2 blok. Setinggat 12,000 kaki persegi. Kerja : Mozek. Dah siap render.tinggal pasang mozek sahaja. Jenis mozek : Ruang tamu 2x2. Tandas 1x1. Harga : RM1.50 sekaki persegi. Nota kaki : Yang pakar sahaja diperlukan. Ujian akan...
  3. A

    Wanted Tempat beli wall tiles reject yang murah

    tolong share sini jika ada warga cg yang tau tempat atau nak jual tile yang harga berpatutan disini. TQ
Top
Log in Register