Kontraktor bumbung - Lightweight Steel (LWS) Truss

Recommended Brokers


1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
yang sdg cari besi c-channel pun boleh pm..
insyaAllah harga terbaik.
 
Sponsored Post

porpo

Junior Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
park dulu nanti nak buat rumah....bos tak buat sekali ngan roof insulation ker?
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
bump
bump
bump
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
nak letak gambar, tapi nnt dulu la..
 

tuyuk

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2006
Messages
240
Reaction score
4
Points
25
nak tanya pendapat tt berkenaan bumbung metal deck PU, sy ingat nak guna lws dan exposed structure. jadi pu tu sebagai finishing siling.
untuk jangka masa panjang, ada masalah ke PU tu?? mungkin habuk PU jatuh bleh gatal kulit ke?
ada contoh gambar tak utk lws yang exposed structure nie??
 

zill_merchan

Permanently Banned, Spamming in Private Message
Joined
Sep 28, 2015
Messages
1,193
Reaction score
0
Points
20
tt... nak wat awning belakang umah leh ke... dlm 20 kaki X 10 kaki... brapa kos dia ye.... pm ye
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
nak tanya pendapat tt berkenaan bumbung metal deck PU, sy ingat nak guna lws dan exposed structure. jadi pu tu sebagai finishing siling.
untuk jangka masa panjang, ada masalah ke PU tu?? mungkin habuk PU jatuh bleh gatal kulit ke?
ada contoh gambar tak utk lws yang exposed structure nie??
Mohon maaf tuan..
Baru terbaca pertanyaan tuan.

Ok, PU tu sampai satu masa akan reput, dn akan gugur.
Kalau di bhgn luar rumah, burung suka patuk2 pu ni. Pernah terjumpa kes ni bila kontraktor lambat pasang siling di kwsn overhang.

Utk expose kan lws, x ada masalah, cuma dr segi estetika.. X berapa cantik. Saya x ada gambar utk lws yg expose. Semua mesti tutup guna siling.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register