BTC USD 54,222.6 Gold USD 1,786.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM
Sponsored Post

detsaad

Freshie
Joined
Mar 13, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Salam, baru jumpa thread ni...terima kasih kpd tuan tanah dan sahabat2 yg share indi dan ilmu2 berguna...sgt menarik
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
2,167
Reaction score
281
Points
51
aq mencari tak jumpa lak ..

basik stoch indicator cross dengan arrow.

file lama dah hilang..

harap dapat sapa2 bantu..
 

nonama

Active Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
1,715
Reaction score
1
Points
25
Indi Ape best skang cgrian, lama tak memorex ni PKP punya hal la ni terjebak balik haha...
 

rashaharin

Freshie
Joined
Dec 10, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Gabungkankan dgn indi labtrend itu yg dimaksudkan oleh stan pada post #52



Jika guna labtrend, pd CS akn di mark vertical lines blue or red di tgh CS utk memberi confirmation time utk entry setelah CS menembusi barry. Jika CS masih belum masuk area merah or biru Dolly xsemestinye tak bleh trade n tunggu tetapi gabungkan sekali confirmation dr LabTrend CS. Jika CS memasuki area Dolly itu sebenarnye bermaksud trend bertambah kuat dn price mula membina gap dr open price that current day.

salam bro...kat mana nak dapatkan indi labtrend tu...tgk kat post#52...x de la...
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20524
USD / JPY
108.035
GBP / USD
1.39150
USD / CHF
0.91470
USD / CAD
1.24991
EUR / JPY
130.208
AUD / USD
0.77473

CG Sponsors




Top
Log in Register