Koleksi Custom Indicators Meta4

Recommended Brokers


Forex Chart

darwisy

Forex Moderator
Joined
Dec 2, 2008
Messages
831
Reaction score
927
Points
61
Custom indicators hanya assistant sahaja tdk lebih dari itu..apa yg penting pergerakan harga itu sendiri dan kecenderungan arah harga yg menjadi penentu utk entry.

Jangan decide based on custom indicators sebaliknya gunakan utk assistance dlm trading je
 
Sponsored Post

kpm

Fun Poster
Joined
Aug 22, 2012
Messages
506
Reaction score
35
Points
20
Salam Masta2 semua..
Ada tak Masta2 dalam ni guna indi CCI yg dah modified.
laptop lepas format dan pendrive tempat save indi tu rosak pula..:(:)((
Dulu sedut dalam CG gak tapi dah lupa kat mana.
thanks Masta..
 

nazzer_san

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2007
Messages
230
Reaction score
4
Points
15
open close inside

mencari indi seakan akan inside bar.

2 candle selepas (minimum) mesti dalam range open-close candle yg pertama.

yg jumpa setakat ni, die ambil range high-low. cth mcm indi master candle ni.

yg di cari mcm dlm gmbr.
 

Attachments

Sponsored Post
Top
Log in Register