BTC USD 60,684.5 Gold USD 1,727.59
Time now: Jun 1, 12:00 AM

darwisy

Forex Moderator
Joined
Dec 2, 2008
Messages
831
Reaction score
927
Points
61
Custom indicators hanya assistant sahaja tdk lebih dari itu..apa yg penting pergerakan harga itu sendiri dan kecenderungan arah harga yg menjadi penentu utk entry.

Jangan decide based on custom indicators sebaliknya gunakan utk assistance dlm trading je
 
Sponsored Post

kpm

Fun Poster
Joined
Aug 22, 2012
Messages
506
Reaction score
35
Points
30
Salam Masta2 semua..
Ada tak Masta2 dalam ni guna indi CCI yg dah modified.
laptop lepas format dan pendrive tempat save indi tu rosak pula..:(:)((
Dulu sedut dalam CG gak tapi dah lupa kat mana.
thanks Masta..
 

nazzer_san

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2007
Messages
230
Reaction score
4
Points
15
open close inside

mencari indi seakan akan inside bar.

2 candle selepas (minimum) mesti dalam range open-close candle yg pertama.

yg jumpa setakat ni, die ambil range high-low. cth mcm indi master candle ni.

yg di cari mcm dlm gmbr.
 

Attachments

  • Master_Candle_v2.mq4
    5.6 KB · Views: 67
  • EURJPYH1.png
    EURJPYH1.png
    12 KB · Views: 130
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19026
USD / JPY
109.457
GBP / USD
1.37643
USD / CHF
0.92421
USD / CAD
1.25760
EUR / JPY
130.282
AUD / USD
0.76116

CG Sponsors




Top
Log in Register