koleksi custom indi

  1. M

    To Sell Batu Akik & Cincin Delima Merah

    Salam warga carigold saya mahu lepaskan 3 biji batu akik dan cincin delima merah antik. 3biji batu akik - rm150 dan cincin delima merah - rm550 harga leh nego sampai jadi. Leh pm atau email saya. [email protected]
  2. onetarmizi

    Pivot Indicators

    Interesting pivot - Goen Pivot 8Hours.
  3. onetarmizi

    Multipair Indicators

    Salam semua, Di sini khas ruangan utk koleksi multipair indicators. Untuk pengetahuan semua multipair indicator ialah indicator yg menunjukkan beberapa pair yg berlainan dalam satu window. Untuk permulaan ini adalah cth multipair laguerre rsi yg menunjukkan pair GU dan UJ pd window chart GJ...
  4. onetarmizi

    Trend Indicators

    Thread ni khas utk trend indicator yg berfungsi membantu melihat trend pergerakan price. Sebagai permulaan, ni ada satu indicator utk mengesan trend iaitu BatFink Trend Change.
  5. onetarmizi

    Koleksi Custom Indicators Meta4

    Salam semua.. Let's start, sape2 ade koleksi custom indicators yg best2 bleh kongsi post di sini.. Tak kira lah korg dpt custom indicator tu dari mana2 pun janji sama2 dpt kumpul di forum CG ni dan sama2 kita leh test n guna klau indi tu bagus.. Ok aku mula kan post satu indi kat sini aku...
Top
Log in Register