BTC USD 23,819.1 Gold USD 1,792.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

onetarmizi

Elite Member
Messages
4,261
Paid Membership
Joined
May 30, 2006
Messages
4,261
Reaction score
934
Points
76
Interesting pivot - Goen Pivot 8Hours.

goen_810.gif
 

Attachments

  • Goen Pivot 8H.ex4
    8.4 KB · Views: 1,219
Sponsored Post

hishammarmin

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
5,679
Joined
Oct 31, 2007
Messages
5,679
Reaction score
191
Points
73
Emmm...indikator bagus nih....aku nak cuba dulu...TQ tuan tanah....


 

taufic

Legendary Member
gem
Messages
14,651
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
695
Points
161
makasiehh ya tuan tanah :D :D
macam best ja..
 

darkkiller

Super Active Member
gem
Messages
8,311
Joined
Jun 1, 2007
Messages
8,311
Reaction score
573
Points
111
camana guna nie??

Bila price lepas ke utara/atas garisan pivot buy,bila price lepas ke selatan/bawah garisan pivot sell.Tunggu setiap 2kali 4jam,tak kisah dimana-mana timeframe dari H4 kebawah
 
Last edited:

fatguy

Banned
Messages
2,018
Joined
Dec 9, 2006
Messages
2,018
Reaction score
0
Points
20
wah.indi baru..... Camane nak pakai tuan rumah? Leh ceritakan dgn lbh detail lagi ker...?
 

mat sentol

Banned
Messages
190
Joined
Jun 18, 2008
Messages
190
Reaction score
1
Points
15
toche2..:)cgrock ada lg byk tu kat bro owner...kasi peturun kan biau kami2 di =P~ ni menyedut nye
 

onetarmizi

Elite Member
Messages
4,261
Paid Membership
Joined
May 30, 2006
Messages
4,261
Reaction score
934
Points
76
Pivot 8H ni kita gunakan sebagai asas support and resistance dlm masa 8 jam.

Jika price bermain sekitar bawah line pivot 8H ni maka prefer utk SELL dan sebaliknya utk BUY.
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.02978
USD / JPY
132.965
GBP / USD
1.22151
USD / CHF
0.94329
USD / CAD
1.27785
EUR / JPY
136.925
AUD / USD
0.70800

CG Sponsors




Top
Log in Register