Kisah Benar Edisi Seram

CG Sponsors




Jering

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2019
Messages
798
Reaction score
135
Points
23
dan saya juga nak mohon kebenaran semua CGrian didalam thread ini yg berkongsi cerita untuk saya ceritakan semula kepada pendengar di luar sana supaya tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas hehe :ROFLMAO:. terima kasih:D:)cgrock:(paid
Bro apa nama channel youtube tu ?
 
Sponsored Post

KnowledgeSeeker

Freshie
Joined
Aug 24, 2019
Messages
35
Reaction score
5
Points
11
Ni yg yg aku verified..dulu bila baca kisah org atau novel, ckp meremang, aku tk fhm feel tu...
Bila wf dn famili aku kena kaco , sejak 2 thn lps , then aku start meremang...biasanya kt tangan...klu xbrapa kuat...
Bila jd mcm tu, aku tanya org lain yg berdekatan mcm anak aku, ipar...dorang xde plak....
Masa wf aku mula kena kaco seharian aku berbicara dgn benda dlm wf aku tu....mmg berterus terang dia...mertua aku yakni ayah wf aku pun selamba dia kutuk...ha.ha
Ada org yg agak sensitive pd benda2 sprt ini. Dan sy salah 1 drpd nya. Pernah nmpk sekali dua tapi perasaan itu mmg kuat. Kalau kita meremang secara tiba2, kita juga akn terasa sprt kita diperhatikan..ttg awak berdialog dgn makhluk tu, kita sering diingatkan supaya jgn terlalu percaya dgn kata2 jin. Sbb drg tu sbb penipu dan suka melagakan org. Kerana mereka tahu apa yg kita buat/rasa. Tu sbb nya, kalau ada yg sdg dirawat, yg tdk ada kena mengena akn disuruh kluar. Kerana takut nnt, jin ini akn membuat cerita dan kita pula akn timbul rasa dendam dgn apa yg kita dgr....
 

AzahirZolkepli

Fun Poster
Joined
Apr 6, 2014
Messages
127
Reaction score
29
Points
20
tadi baru kena kaco..
boleh lak main pintu lif..
huhuhu..

huhuhu.. td g billion.. tgk laptop mmber rosak.. dia keje panggung wayang.. gi dalam kul 10.30 tadi..

masuk lif, waktu naik ok.. waktu turun dah kul 11 lebih.. masuk lif tekan butang tutup pintu.. dah dekat nak tutup tiba2 terbukak balik.. mcm ada org yekan butang kat luar lif..

tapi.. tunggu² takde org masuk lak.. ngintai kat luar takde org.. tutup skali lg.. dah nak rapat jadi pulak.. pintu terbukak.. hampeh.. goyang dah..

kali ni tak tgk dah.. tekan je butang tutup pintu tu byk kali.. huhuhu.. nasib baik tertutup pintu tu.

waktu tu rasa lif tu mcm lif paling slow kat dunia.. padahal turun setingkat je pun.. 🤣

taknak dah naik lif sorang² lewat mcm td.. hahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register