BTC USD 82,729.0 Gold USD 4,125.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kerani JPJ maut bertembung

balqis07

CG Top Poster Club
gem
Messages
30,953
Paid Membership
Joined
Jan 27, 2010
Messages
30,953
Reaction score
294
Points
136
xpix_gal1,qharianmetro.pagespeed.ic.5zHqFbBJkV.webp


Kota Bharu: Seorang kerani Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) di sini, maut, manakala suaminya parah apabila kereta dinaiki mereka bertembung dengan sebuah lagi kenderaan dalam kemalangan di Melor, di sini, kira-kira 8 pagi tadi.

Suzila Ismail, 32, maut di tempat kejadian akibat kecederaan parah selepas tersepit, manakala suaminya Wan Mohd Khairul Irwan Wan Kamaruddin, 33, patah kaki.


Turut berada di dalam kereta dipandu Wan Mohd Khairul Irwan adalah anak perempuannya berusia lima tahun yang turut patah tangan kanan.

Ketua Polis Kota Bharu, Asisten Komisioner Azham Othman ketika dihubungi mengesahkan mengenai kejadian terbabit.

Foto


Katanya, kejadian berlaku kira-kira jam 8 pagi di Jalan Kota Bharu-Pasir Puteh, dekat Kampung Padang Kala ketika tiga beranak itu dalam perjalanan ke tempat kerja Suzila di Panji, di sini.


"Ketika tiba di laluan itu, kereta Perodua Kancil dinaiki mangsa bertembung dengan Proton Gen 2 yang mengundur kenderaannya dengan laju sehingga terbabas ke laluan berkenaan.

"Akibat pertembungan itu, mangsa meninggal dunia di tempat kejadian dan mayatnya di bawa ke Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM), manakala suami dan anaknya di rawat di Hospital Raja Perempuan Zainab II," katanya.




sumber:http://www.hmetro.com.my/articles/KeraniJPJmautbertembung/Article?mutakhir
 
10174913_857883250895090_3031267290917902416_n.jpg


innalillah..
takziah utk keluarga..
org lain cuai.. org lain jadi mangsa
 
apa motif la nak gostan laju2...

tgk kete cam kete perang...bawak pn kena perang gak la..cm tu..???

bu-doh..
 
driver xde otak ni
 
baru lepas telah kuda kot..
 
Back
Top
Log in Register