BTC USD 56,861.5 Gold USD 1,771.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kenapa Lelaki Suka Janda

a2zextra

Legendary Member
Messages
16,407
Joined
Sep 7, 2013
Messages
16,407
Reaction score
273
Points
141
Jandakan berpengalaman melayani suaminya, berbanding anak dara yang baru nak develop skill dia sendiri.
 
Sponsored Post

marvelous

Legendary Member
Messages
17,049
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,049
Reaction score
2,964
Points
201
Aku dah search, kalau astrok juga sila delete. :D

Lelaki_Suka_Janda_Dari_Anak_Dara.jpg


Aku tolong translatekan.

Nak nikah dengan anak dara sampaikan hantaran 12 ribu.. Puii!!!

Baik aku nikah dengan janda lagi bagus. Paling mahal pun 4 ribu jer. Masak pandai, jahit baju pandai, pagi-pagi buat sarapan nasi goreng bagi suami untuk sarapan sebelum pergi kerja. Lepas tu buat bekal sandwich lagi bagi suami untuk makan pukul 10 lak. Balik kerja ada nasi kerabu bawah tudung saji hidang suami makan. Malam-malam boleh jimak dengan bini pulak. Bangun subuh pun bini gerak.

Kalau dengan anak dara. Pukul 11 tak bangun tido lagi. Suami balik kerja petang dia sibuk jalan-jalan dengan kawan-kawan dia gi pantai. Selfie siap masuk dalam fb. Masak tak pandai, lipat baju tak pandai. Harapkan ada diploma dengan ijazah jer jadi mahal. Wat mende gini. :)paid

2016....harap2 TT dah jumpa janda yg d idamkan...:D
 

BRAVOZULU

Active Member
Messages
1,608
Joined
Jul 22, 2013
Messages
1,608
Reaction score
183
Points
33
klu janda sudah sah jandanya klu dara belum tentu lagi daranya yeaa.
 

saxxon

Active+ Member
Messages
3,975
Joined
Feb 17, 2008
Messages
3,975
Reaction score
44
Points
35
I
2016....harap2 TT dah jumpa janda yg d idamkan...:D

Harap2 begitulah dan TT boleh update di sini.:D. Aku ni makcik kedai makan ni berkenan minta aku nikah anak dia janda lawa :D ...pada yg sama dia pun offer anak dara dia yg bongsu ..:-? Pening aku memikio kan nye. Tapi hati ku terpaut pada sorang anak gadis ni:">
 
Last edited:

marvelous

Legendary Member
Messages
17,049
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,049
Reaction score
2,964
Points
201
I

Harap2 begitulah dan TT boleh update di sini.:D. Aku ni makcik kedai makan ni berkenan minta aku nikah anak dia janda lawa :D ...pada yg sama dia pun offer anak dara dia yg bongsu ..:-? Pening aku memikio kan nye. Tapi hati ku terpaut pada sorang anak gadis ni:">

bertuah badan....pilih aje yang berkenan di hati dan sejuk mata memandang :)
 

Encik Sponge

Super Active Member
Messages
5,013
Joined
Jul 22, 2013
Messages
5,013
Reaction score
746
Points
121
I

Harap2 begitulah dan TT boleh update di sini.:D. Aku ni makcik kedai makan ni berkenan minta aku nikah anak dia janda lawa :D ...pada yg sama dia pun offer anak dara dia yg bongsu ..:-? Pening aku memikio kan nye. Tapi hati ku terpaut pada sorang anak gadis ni:">

Aummm... mabeles:)cgrock:)cgrock
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Messages
52,463
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,463
Reaction score
1,783
Points
596
Ikut la mana mau

Periksa pompuan tue

Sat kikis terus tinggal spender ja

Anak dara ngan janda pun ada kaki kikis
 

dloanman

CG Top Poster Club
Messages
30,596
Joined
Apr 15, 2012
Messages
30,596
Reaction score
2,296
Points
206
1 persoalan... adokah ahli2 dlm CG ni yg bertemu jodoh dlm CG?
 

jaws_am

Legendary Member
Messages
17,759
Joined
May 29, 2008
Messages
17,759
Reaction score
7,145
Points
321
bila masa lelaki suka janda saja ?

orang lelaki sebenarnya suka dara dan janda.. atau bahsa mudah "perempuan yang sejuk mata memandang.."

:">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register