BTC USD 35,165.3 Gold USD 1,834.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kenaikan harga masih normal

Sponsored Post

lau_kau

Legendary Member
gem
Messages
18,068
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
18,068
Reaction score
3,130
Points
261
Awards
1
Menda dah untung banyak
Nak jugak kaut untung lagi cara tu
#Kapitalis
Depa nie pandai main games, klau kt xharapkan kt kerajaan kt nak harapkan pada sapa lg....sebenarnya sapa control sapa tu pun dh nampak
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,501
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,501
Reaction score
17,707
Points
2,536
Awards
1
Depa nie pandai main games, klau kt xharapkan kt kerajaan kt nak harapkan pada sapa lg....sebenarnya sapa control sapa tu pun dh nampak

Kena pandai bang
Kalau tak nanti kantoi
 

mrvx

Legendary Member
gem
Messages
11,822
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,822
Reaction score
865
Points
171
kita tak pandai guna kuasa pengguna.. boleh dikatakan bgna junk food pun naik.. elak kita boikot kaw2, tgk orang cina boleh maju ke tak tanpa duit orang melayu
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,501
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,501
Reaction score
17,707
Points
2,536
Awards
1
kita tak pandai guna kuasa pengguna.. boleh dikatakan bgna junk food pun naik.. elak kita boikot kaw2, tgk orang cina boleh maju ke tak tanpa duit orang melayu

Tokey besar kaya sebab ada support pengguna kat bawah
Mereka kawal semua harga bahan mentah
 

lau_kau

Legendary Member
gem
Messages
18,068
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
18,068
Reaction score
3,130
Points
261
Awards
1
kita tak pandai guna kuasa pengguna.. boleh dikatakan bgna junk food pun naik.. elak kita boikot kaw2, tgk orang cina boleh maju ke tak tanpa duit orang melayu
Pandai guna tp sekerat jln...dia buat promosi harga runtuh berpusu2 pi beli tngk mcd dh la hahaha
 

mrvx

Legendary Member
gem
Messages
11,822
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,822
Reaction score
865
Points
171
Pandai guna tp sekerat jln...dia buat promosi harga runtuh berpusu2 pi beli tngk mcd dh la hahaha
film mat sentul pernah buat cerita toyol.. anak tok bomoh jual toyol $10 seekor, berebut org melayu beli, anak tok bomo cakap. orang melayu senang kena tipu bila mereka nak kaya...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register