Kelab Peminat Barangan/Gadget Xiaomi

CG Sponsors




akecema

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
19,790
Reaction score
1,575
Points
206
mi 4i apa rosak bos, leh jual murah2 hehe

aku minat tv slim xiaomi tu siap bg soundbar, taktau la tahan ke tak
charge slow. sejam baru naik 20%
charing port dah tukar byk kali sbb mi4i ni charging port die xde bentuk
wife aku selalu terbalik

still pakai tuk anak aku
 
Sponsored Post

ranger

Fun Poster
Joined
Aug 20, 2010
Messages
508
Reaction score
9
Points
15
charge slow. sejam baru naik 20%
charing port dah tukar byk kali sbb mi4i ni charging port die xde bentuk
wife aku selalu terbalik

still pakai tuk anak aku
dah try tukar bateri?
 

dungunboy

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2013
Messages
710
Reaction score
126
Points
33
Sekarang ni pakai

1. Redmi Note 4X
2. Mijia Sphere Camera
 

isz_shinigami

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2010
Messages
8,852
Reaction score
53
Points
80
pki mi phone je..stat dr mi3...skng mi max plak...pki brand lain xthn..mi ni tgu rosak xrosak2..ahahahha...next target black shark..tgu official set...
 

accessive

Active Member
Joined
Feb 17, 2014
Messages
1,060
Reaction score
199
Points
43
Menarik.
Kalau boleh sahabat2 suma buh skali harga masa beli & tempat beli.

Murah kalu bole try.
 

mocet

Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 10, 2014
Messages
1,717
Reaction score
60
Points
40
Aku pun banyak pakai barang xiaomi sebab aku convert rumah aku jadi smart home.

1.XIAOMI MIJIA Gen 2 Mi Robot Vacuum Cleaner WiFi Smart Roborock Mop
2.Xiaomi XiaoFang Dafang IP Camera CCTV X 6
3.Xiaomi Mi Door Window Sensor Smart Home Kit Wireless
4.Xiaomi Mi Air Purifier 2s
5.Xiaomi Mi Mijia Bluetooth Smart Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor
6.Xiaomi Mijia Honeywell Fire Alarm Detector Audible Smoke Sensor APP Control
7.XiaoMi Smart Home SmartHome Gateway Motion Door Window Sensor Wireless Switch
8.Xiaomi Mi Box MiBox International
9.Xiaomi Mijia Sensor Night Light
10.Xiaomi Mi Smart Home Human Body Motion Sensor
11.Xiaomi Mi USB Wifi Amplifier Extender Repeater Router Version 2
12.Xiaomi YUNMAI Mini 2 Smart Body Fat Scale
13.XIAOMI Huami Amazfit BIP
14.Xiaomi XiaoYi Yi BLACK POWER EDITION Car Camera Dashcam
15.XIAOMI Mi Universal IR Infrared Remote Controller WiFI Smart Home Hub
16.Xiaomi Mouse Bluetooth 2.4G

ni antara barang aku pakai kat rumah, dekat diri sendiri dan kereta, tapi banyak2 barang paling aku suka xiaomi ni vacuum robot 2nd gen aku beli 4 bulan lepas, xiaomi roborock siap dengan mop function, berkilat lantai rumah aku , puas hati :)), bab phone xyah cerita aku guna xiaomi waktu redmi1s sampai la ni aku dah pakai redmi note 5x sebagai second phone, battery dia memang cemerlang, seminggu xyah cas kalau standby mode, aku pakai galaxy note 8 sekarang sebab aku perlukan pen function kalau xiaomi keluarkan phone ada stylus dah lama aku beli :))

P/S: aku banyak beli dekat visiongadgetry dekat klang, banyak pilihan dan mostly ready stock.
 
Last edited:

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,276
Reaction score
11,085
Points
2,376
Barangan/Gajet Xiaomi yang dah pernah pakai

1. Redmi Note 3
2. Huami Amazfit BIP
3. Pawer beng
4. Earfone
5. Mi Band 2
 

airi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
4,566
Reaction score
13
Points
25
Tengah Pakai

Mi Smart Scale

tu je haha
minat Mi Band. tggu latest nanti
 
Sponsored Post
Top
Log in Register