kedai gunting rambut cekik darah

CG Sponsors




balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,442
Reaction score
81
Points
80
bro, den suggest nak gunting rambut gi bangi, memang terbaik harga n servis..tapi semua melayu la..hehehe
 
Sponsored Post

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
respect dgn TT kalau btl apa yg TT tulis tu..tk semua org camni..

kalau kena kat aku,,aku akan lawan gak,,tp tk la lawan mcm yg TT buat tu

thumbs up for TT kerana berani menegakkan kebenaran :)
 

rmt2020

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2008
Messages
128
Reaction score
0
Points
10
TT mohon pm nombor telefon...kalau ada ca ya nak sembelih aku boleh aku cll TT mintak backup :D:D:D
 

epozer

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 2, 2010
Messages
14,776
Reaction score
531
Points
171
Supplier aku masa cny harga ttp maintain..siap bagi limau dan hamper lagi tu..dia kata kastemer mesti mau jaga..
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
Kepada semua cgrian..... dalam setahun dalam minggu CNY mmg kedai cina gunting rambut harga gunting rambut dua kali or tiga kali ganda..... mmg satu malaysia harga mcm tu.... diaorg bukan sesaje nk cekik darah tp mgkin kepercayaan diaorg mmg mcm tu semasa CNY... jgn la nk panjang2 kan or berdendam ngan kedai tersebut......
kalo ye pon, bgtau la awal awal
 

sangbogol

CG Top Poster Club
Joined
Dec 12, 2007
Messages
25,143
Reaction score
47
Points
120
salam smua rakan CG!

lokasi: bandar mahkota cheras
tempat kejadian: kedai gunting rambut cina

petang td aku g kedai gunting rambut yg biasa aku gunting rambut...
aku mmg pelanggan tetap kedai tu...
nk di jadikan cerita... aku g gunting rambut td mcm biasa...
lepas siap gunting aku nk g bayar kat kaunter...

cina perempuan A: ok smua RM32...
aku: haa... rm32? gunting rambut saja ni amoi...
cina perempuan A: yaa... rm32 maa... ni CNY punya harga...
aku: xkan la gunting rambut xde buat ape2 pn rm32... i xde cuci rambut pon...
cina perempuan A: ini CNY punya tiap2 tahun ini harga maa...
aku: i xkan byr 1 sen pon... lu mau bikin apa sama saya?
cina perempuan A: incik... u sudah gunting rambut ma... u kene byr...
aku: u cakap CNY punya harga... i xnampak pn u tampal poster kat pintu yg harga gunting rambut utk CNY rm32...
cina perempuan A: mcm i cakap td tiap2 tahun ini harga maa...
aku: u ingat i melayu... u mau potong saya punya kepala? u gila ka ini harga mau saya bayar...

dia blah panggil perempuan cina lain plak....

cina perempuan B: incik sudah gunting incik punya rambut... jd incik kene byr jgk...
aku: u ingat i nk byr ke?
cina perempuan B: klu incik xmau byr saya panggil polis...
aku: panggil la... u ingat i takut ke?? u call skrg itu polis...
cina perempuan B: incik jgn paksa saya ok...
aku: mmg i paksa u call itu polis... sbb i x puas ati skrg ni...

dia blah panggil lelaki cina plak...

cina lelaki: mcm ni la incik... saya bg diskaun... rm25...
aku: u bg diskaun pn i xkan byr... slalu i gunting rambut sini rm12 saja..
cina lelaki: x boleh la mcm ni incik...
aku: x boleh ape? u nk i report kat tribunal pengguna?
cina lelaki: haa... report la..

(aku call member aku kononya keje kat tribunal pengguna... buat2 blakon la konon...)

cina lelaki: u mau report ke ape ke... u kene byr ini harga...
aku: aku dah cakap 1 sen pn aku xkan byr klu u letak harga mcm tu.. u ingat i ni sape? i boleh saman u sbb u x letak notis utk harga gunting rambut ni...
cina lelaki: sori maa... kami smua bz maa... lupa mau letak itu notis...
aku: kepala ***** ko lupa... lu bukan lupa... lu mau sembelih org... lu ingat i x tau ka...
cina lelaki: incik kene byr jgk... kalau x incik xleh kuar dari sini...
aku: u mau buat ape kat i? pukul? terajang? cuba la... u salah sbb u pukul customer...
cina lelaki: ok2... ini mcm u byr rm20 jer laaaa...
aku: ooo rm20 yer... ok mcm ni... i bg rm10... u nk u angkat itu duit... u xnak i kuar dari kedai...
cina lelaki: x boleh la incik... ini harga CNY maa...
aku: u nk ke tak rm10 ni?
cina lelaki: ok2... xpe la... ini hari i bg u special diskaun... rm10 i ambil... nanti dtg lg yer...
aku: ahh g mampos la ko... boleh plak ko amik rm10... mentang2 la CNY u punya raya... kepala aku u mau potong... bo.doh!...

itu la yg berlaku kat aku td... mmg teruk betul... bukan aku nk racist... tp hakikatnya aku dah kene td... bertambah benci aku kat kaum tersebut... :mad::(scam

mmg waktu raya diorg bukak kedai dan lepas tuh sembelih customer, aku dulu pernah kena sekali biasa gunting sepuluh sahaja tiba2 hari tuh dia bantai dua puluh.Aku tya apasal rm20? dia kata cny macitot!!!! Jadi skrg aku dh tau mmg waktu cny depa buka kedai untuk menjerat org so kita boleh wat report sebab tanda harga atau notis pun tak ada.
 

aku mizi

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2010
Messages
792
Reaction score
2
Points
15
rm12 jdi rm32.. perghhhhhhhhh double treble tu pnya hrga..
nasib baik TT prnah gunting kt stu..
klu org yg xtau, mmg kna la..
 

sangbogol

CG Top Poster Club
Joined
Dec 12, 2007
Messages
25,143
Reaction score
47
Points
120
Kepada semua cgrian..... dalam setahun dalam minggu CNY mmg kedai cina gunting rambut harga gunting rambut dua kali or tiga kali ganda..... mmg satu malaysia harga mcm tu.... diaorg bukan sesaje nk cekik darah tp mgkin kepercayaan diaorg mmg mcm tu semasa CNY... jgn la nk panjang2 kan or berdendam ngan kedai tersebut......
dia patut letakan tanda harga atau notis sewaktu CNY
 
Sponsored Post
Top
Log in Register