Journal ( USD 500 ) MARVELOUS Bersama Broker LiteFx

Recommended Brokers


Forex Chart

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,796
Reaction score
2,729
Points
201
Secara rasmi...aku dah lama memencil kan diri dari dunia Fx...

Banyak kisah suka duka aku lalui dalam Forex...

Akaun lama aku masih ada...dan masih lagi trade mengikut kesesuaian masa dan keadaan...

Ada rezeki lebih ckit di akaun lama...aku buka satu akaun pada 29.10.2019 untuk di buat journal bagi sharing sesama rakan dan juga sebagai melihat keupayaan trade aku..

Akaun ini d mulai dengan USD 500...dan aku memilih akaun cent..sebab emosi aku akan lebih terjaga apabila menggunakan akaun cent...:)

Akaun ni tidak ada target khusus...berapa % sebulan aku dapat hasilkan...

cuma kalo capai target..20% sebulan bersamaan USD 100 ..dapat lebih alhamdulillah...dapat kurang pun alhamdulillah

Insya Allah...aku akan update setiap hari jika ada trade..termasuk sabtu n ahad kerana sabtu n ahad boleh kita trade bitcoin...hehhehhee.....

di bawah ni hasil malam tadi...29.10.2019



jangan pertikai Lot yang aku open...sbb dalam FOREX adalah High Risk...

kalo aku nak jadi kan Low risk...aku open lah lot yang sesuai dengan modal bilis aku....hehhhehe

ni akaun cent ya kawan2..ini saja yang mampu...bukan akaun standard....
 
Last edited:
Sponsored Post

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,796
Reaction score
2,729
Points
201
Terbangun awal malam td...sebab tido awal...lepas isyak terus tido...terjaga jam 2 pagi.....

tgk2 market tengah rancak.....

rupa2 nya.....hehehehe.....

aku terlepas pandang ni news....



tp takpa..sbb MM masih d bawah rules...

ada yang entry cun....terus masuk lot besar ckit...

tp masih lg dalam MM yang di bawah 20%



masih ada yang belum close...dan adjust SL Profit...sama ada langgar SL atau TP....

yang penting...dah ada yang masuk bakul.....

lusa dah NFP.....news yang di tunggu2 trader untuk pergerakan besar....

P/s : Jangan keliru dengan modal...

Modal tetap usd 500...BONUS Liteforex USD500....

AWAS..kalo ikut modal tu best lah bukak post....tp ingat USD500 BONUS tu aku x amik port...sbb pernah terkena dulu....syok aje buka post...tp realiti nya...MC...apabila USD500 kita habis di guna kan secara total...
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,796
Reaction score
2,729
Points
201
kipidap masta
saja memeriahkan section journal.....

ingatkan ramai yang update journal....rupanya ramai dah menyepi....

mungkin beralih ke medsoc lain spt telegram kot...
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,347
Reaction score
875
Points
161
saja memeriahkan section journal.....

ingatkan ramai yang update journal....rupanya ramai dah menyepi....

mungkin beralih ke medsoc lain spt telegram kot...
maybe.... atau pun ramai dah surrender..... cam saya... hehehe...
 

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,786
Reaction score
287
Points
131
saja memeriahkan section journal.....

ingatkan ramai yang update journal....rupanya ramai dah menyepi....

mungkin beralih ke medsoc lain spt telegram kot...
smua medsoc tu xleh lwn forum lg.. forum snang, google je dh jumpa..
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,796
Reaction score
2,729
Points
201
smua medsoc tu xleh lwn forum lg.. forum snang, google je dh jumpa..
betul2....sesuai lagi forum....

nak rujuk senang...nak google....link forum dulu akan jumpa...

dulu meriah forum sebelum medsoc amik alih...

signal semua sekarang di
terbaek masta.. keep it up!
tq support...bukan layak lagi d panggil masta....

tgk masta2 lain..seram sejuk bila open post...
 

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,786
Reaction score
287
Points
131
saja memeriahkan section journal.....

ingatkan ramai yang update journal....rupanya ramai dah menyepi....

mungkin beralih ke medsoc lain spt telegram kot...
smua medsoc tu xleh lwn forum lg.. forum snang, google je dh jumpa..
betul2....sesuai lagi forum....

nak rujuk senang...nak google....link forum dulu akan jumpa...

dulu meriah forum sebelum medsoc amik alih...

signal semua sekarang di


tq support...bukan layak lagi d panggil masta....

tgk masta2 lain..seram sejuk bila open post...
masta org lama dlm cg ni.. gmbr katak mcm masta spekmato.. haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register