BTC USD 22,789.8 Gold USD 1,922.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Gadis gagah selamba angkat setandan kelapa sawit, dah macam tong gas tu

ViperX

Super Active Member
gem
Messages
6,477
Joined
Oct 10, 2016
Messages
6,477
Reaction score
1,216
Points
151
tak elok pmpuan muda bujang bt kerja berat mcm ni. nanti dah kawin, beranak, sakit dia lain, urat nanti bnyk lari. pmpuan klau lpas branak mmg akan effect, dia akan ikut history pekerjaan juga mcm mna. tmbh2 lg klau kerjat berat mcm ni.

masuk 30an, kompom badan KO kalau tak jaga betul2.

org kerja berat bila lama tak buat kerja berat, badan mesti out punya.
 
Sponsored Post

jaws_am

CG Top Poster Club
gemgem
Messages
23,427
Joined
May 29, 2008
Messages
23,427
Reaction score
10,192
Points
631
Awards
1
Depend juga cara dia lasakkan diri..
Klo dia jenis tahan sakit, minda dia akan absorb pain..
Kedepan nnt dia x rasa sakit badan..

Klo jenis manja, kedepan nnt mmg merasa..

Dia juga kena makan makanan bg tenaga..
Ulam2 , jamu2 tradisional yg improve perjalanan darah..

Harap dia x ambil vaksin..
Kena vaksin mmg out terus badan..

Ramai dh complaint xleh wat keje berat selepas vaksin..
Penat..dada jdi kena tekan..
 
Sponsored Post

Top
Log in Register