Freelance interior designer

CG Sponsors




Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
kawan nak carik seorang designer yg boleh design pondok buruk kawan ni.kawan explain kat kontraktor dia xboleh paham mcm mana yg kawan nak.kalau ade kiranya tuan/puan yg boleh design, tak pro pun xpela asal nampak rupa rumah yang kawan nak tu dan bilik. bukan nak gempak sangat pun. bajet kawan pun rendah dlm 2,3 ratus je tuk design 3d.

kalau ade sapa minat pm kawan ya.


terima kasih. area bandar baru bangi diutamakan. online pun boleh je.
 
Sponsored Post

xalimx

Super Active Member
Joined
Sep 14, 2006
Messages
6,921
Reaction score
61
Points
70
buttpost...

aritu ada assign sorg chinese ID, tapi tak amik pun dia punya design untuk reno umah sbb tersangat lah mahal~
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
buttpost...

aritu ada assign sorg chinese ID, tapi tak amik pun dia punya design untuk reno umah sbb tersangat lah mahal~
mahal berapo tuh.kwn nak design je.xnak printing apa semua.ehehe
 

xalimx

Super Active Member
Joined
Sep 14, 2006
Messages
6,921
Reaction score
61
Points
70
mahal berapo tuh.kwn nak design je.xnak printing apa semua.ehehe
dia amik sekali ngan pengiraan kawasan, dustbin, contractor kowt tu yg mahal...

kalo takat design je tak taw laa pulak...kena tanya semula laa nanti..

aritu jumpa pun kat l0wyat forum punya...bahagian renovation.

kalo design 3d quite mahal kowt...sbb nak render tu yg #:-S#:-S

kalo takat design 2d boleh dapat murah lagi dlm 2-3 ratus....tengok keluasan + kerumitan
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
dia amik sekali ngan pengiraan kawasan, dustbin, contractor kowt tu yg mahal...

kalo takat design je tak taw laa pulak...kena tanya semula laa nanti..

aritu jumpa pun kat l0wyat forum punya...bahagian renovation.

kalo design 3d quite mahal kowt...sbb nak render tu yg #:-S#:-S

kalo takat design 2d boleh dapat murah lagi dlm 2-3 ratus....tengok keluasan + kerumitan
alamak itu mcm ka.tapi kwn tengok dlm google satu design rm120 rate dja.
 

xalimx

Super Active Member
Joined
Sep 14, 2006
Messages
6,921
Reaction score
61
Points
70
alamak itu mcm ka.tapi kwn tengok dlm google satu design rm120 rate dja.
kawan pun tak reti sgt bab2 design nih....main agak2 je...

tak mo try buat guna google pnya software?

google sketch up....

buat dulu design mcm mane nak, senang je

x,y,z....

pastu main tarik2 je...

:)paid:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register