interior designer

  1. M

    To Sell Wainscoting - Hiasan dinding rumah anda

    -Carpenter King- APA YANG KAMI TAWARKAN - Wainscoting - Pengubahsuaian / Renovation - Pemasangan Tiles - Memasang dan membina...
  2. Jeb

    Freelance interior designer

    kawan nak carik seorang designer yg boleh design pondok buruk kawan ni.kawan explain kat kontraktor dia xboleh paham mcm mana yg kawan nak.kalau ade kiranya tuan/puan yg boleh design, tak pro pun xpela asal nampak rupa rumah yang kawan nak tu dan bilik. bukan nak gempak sangat pun. bajet kawan...
  3. S

    To Sell Percuma!!! Khidmat nasihat dan rundingan awal konsep idaman rumah

    PERCUMA!!! Khidmat nasihat dan rundingan awal untuk konsep idaman rumah anda…untuk maklumat lanjut sila klik di link berikut http://alambinaconstruction.blogspot.com/
  4. hondapuma

    Wanted Memerlukan pereka hiasa dalaman

    salam cgrian.. selain eric leong la kat malaysia..korang yang dalam interior design boleh rekemen kat aku sapa lagi yang terer n setaraf eric leong..aku nak touch up restoren aku yang nak siap 1 jun 2012 ni,,ada lebih kurang 25 hari lagi sebelum grand opening..harap sangat dapat membantu...kalu...
  5. mfs7875

    To Sell Air-Cond System - membekal , pemasangan, renovation dan lain-lain servis

    salam... ada sesapa yg nak beli n pasang aircond??? servis pun ader gak. saya cover area sepang, nilai, banting, gombak dan k.l. kitorg ni tgh wat projek installation aircond VRV (sistem yg leh dikatakan paling canggih wat masa ni) system kat bandar enstek kat klia tu. jadi sementara kitorg...
  6. K

    To Sell Interior Design consultant

    We're Interior Designers, doing interior design consultant. Any design including spa,cafe,house,built-in furniture,office and etc. If you are interested to use our services, please leave your message or your contact no/email address for us to reply and set for an appointment. Our email address ...
Top
Log in Register