Wanted Memerlukan pereka hiasa dalaman

CG Sponsors




hondapuma

Active Member
Joined
Mar 25, 2009
Messages
1,795
Reaction score
521
Points
71
salam cgrian..

selain eric leong la kat malaysia..korang yang dalam interior design boleh rekemen kat aku sapa lagi yang terer n setaraf eric leong..aku nak touch up restoren aku yang nak siap 1 jun 2012 ni,,ada lebih kurang 25 hari lagi sebelum grand opening..harap sangat dapat membantu...kalu boleh aku nak restoren aku setaraf aposthrope/delicious/vesu/mazo/d'espresso./fullhouse.
 
Sponsored Post

skyside

Active+ Member
Joined
Jul 1, 2009
Messages
3,718
Reaction score
28
Points
30
tt ko punya restaurant tuti frutti tu ke?
ke restaurant lain?:)
 

769

Freshie
Joined
Jul 17, 2012
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
bro, dah jumper ke designer tu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register