FCPO : Info & Analysis

CG Sponsors




sepam

Fun Poster
Joined
Feb 22, 2014
Messages
158
Reaction score
68
Points
30
sangat rendah , tak sesuai utk sell.
lebih baik cari harga utk buy.

saya buy lepas jumaat tadi pada harga
1928.
masih hold hingga minggu depan
Waaa... Hebat2... Dah profit lebih 20 point tu.. Saya dah sell on 1949.. Buy 1931 sesi pagi.. X berani lagi nak overnight.. Amek profit dulu..

Kalo isnin gap up, masyukkk bro...
 
Sponsored Post

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,092
Reaction score
342
Points
81
Waaa... Hebat2... Dah profit lebih 20 point tu.. Saya dah sell on 1949.. Buy 1931 sesi pagi.. X berani lagi nak overnight.. Amek profit dulu..

Kalo isnin gap up, masyukkk bro...
Tumpang tanya, bro pakai platform apa ye untuk trade?
Kalau dalam RHB TradeSmart tu, dia punya data semua delay satu hari.
Ada tak platform percuma yang boleh bagi live feed data.:">
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,665
Reaction score
174
Points
33
Waaa... Hebat2... Dah profit lebih 20 point tu.. Saya dah sell on 1949.. Buy 1931 sesi pagi.. X berani lagi nak overnight.. Amek profit dulu..

Kalo isnin gap up, masyukkk bro...
kebetulan kot..
dah lama tunggu buy kat akar.

harap2 isnin gap up.
saya guna broker- ta deveratif
monitor dgn wenhua
 

sepam

Fun Poster
Joined
Feb 22, 2014
Messages
158
Reaction score
68
Points
30
kebetulan kot..
dah lama tunggu buy kat akar.

harap2 isnin gap up.
saya guna broker- ta deveratif
monitor dgn wenhua
Saya pun pakai wenhua.. Free.. Hehehe...
Pakai indicator apa bro monitor?
 

alipenang888

Freshie
Joined
Aug 8, 2013
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
sangat rendah , tak sesuai utk sell.
lebih baik cari harga utk buy.

saya buy lepas jumaat tadi pada harga
1928.
masih hold hingga minggu depan
big trend masih dlm downtrend cuma nak masuk sell masa candle at top.
 

sepam

Fun Poster
Joined
Feb 22, 2014
Messages
158
Reaction score
68
Points
30
nampak macam nak uptrend je nih...mari kita long..
 

zyzyx

Active Member
Joined
Dec 27, 2012
Messages
1,143
Reaction score
11
Points
25
atas 2000 boleh kot kalau nak swing long. tayor
 
Sponsored Post
Top
Log in Register