FCPO : Info & Analysis

Recommended Brokers


Latest Threads

lundai

Fun Poster
Joined
Feb 22, 2014
Messages
117
Reaction score
56
Points
28
sangat rendah , tak sesuai utk sell.
lebih baik cari harga utk buy.

saya buy lepas jumaat tadi pada harga
1928.
masih hold hingga minggu depan
Waaa... Hebat2... Dah profit lebih 20 point tu.. Saya dah sell on 1949.. Buy 1931 sesi pagi.. X berani lagi nak overnight.. Amek profit dulu..

Kalo isnin gap up, masyukkk bro...
 
Sponsored Post

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
6,680
Reaction score
290
Points
83
Waaa... Hebat2... Dah profit lebih 20 point tu.. Saya dah sell on 1949.. Buy 1931 sesi pagi.. X berani lagi nak overnight.. Amek profit dulu..

Kalo isnin gap up, masyukkk bro...
Tumpang tanya, bro pakai platform apa ye untuk trade?
Kalau dalam RHB TradeSmart tu, dia punya data semua delay satu hari.
Ada tak platform percuma yang boleh bagi live feed data.:">
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,493
Reaction score
151
Points
63
Waaa... Hebat2... Dah profit lebih 20 point tu.. Saya dah sell on 1949.. Buy 1931 sesi pagi.. X berani lagi nak overnight.. Amek profit dulu..

Kalo isnin gap up, masyukkk bro...
kebetulan kot..
dah lama tunggu buy kat akar.

harap2 isnin gap up.
saya guna broker- ta deveratif
monitor dgn wenhua
 

lundai

Fun Poster
Joined
Feb 22, 2014
Messages
117
Reaction score
56
Points
28
kebetulan kot..
dah lama tunggu buy kat akar.

harap2 isnin gap up.
saya guna broker- ta deveratif
monitor dgn wenhua
Saya pun pakai wenhua.. Free.. Hehehe...
Pakai indicator apa bro monitor?
 

alipenang888

Freshie
Joined
Aug 8, 2013
Messages
2
Reaction score
0
Points
0
sangat rendah , tak sesuai utk sell.
lebih baik cari harga utk buy.

saya buy lepas jumaat tadi pada harga
1928.
masih hold hingga minggu depan
big trend masih dlm downtrend cuma nak masuk sell masa candle at top.
 

lundai

Fun Poster
Joined
Feb 22, 2014
Messages
117
Reaction score
56
Points
28
nampak macam nak uptrend je nih...mari kita long..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register