BTC USD 48,977.5 Gold USD 1,786.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Edisi Khas - Jom Siasat (labur RM32k dpt kereta mewah)

bahtiar

Active Member
Messages
1,872
Joined
Mar 6, 2007
Messages
1,872
Reaction score
180
Points
33
Salam,...baru2 ni aku ada jumpa sorang brother ni...pakai BMW 5 series....dia kata baru dpt dalam 2 minggu aje kete tu..sebab dah run bisnes satu company ni...

Korang penah tak dengar pasal ni...join aje RM32k....dapat sebijik BMW...dan nama kita akan di listed dalam company tu....

Dan satu lagi..kalau kita takde modal byk tu...kita boleh guna modal hanya RM3k aje....tapi syaratnya kena cari org...setiap org yg join RM3k tu jugak, kita akan dapat RM1k cash.....:eek: senang giler....

So kalau dalam sebulan tu boleh dapatkan RM32k profit...tak termasuk komisyen tu...korang akan entitle dapat sebijik kereta....dan nama akan dimasukkan ke salah sebuah syarikat..(kira korang share partner la)

Tujuan utama dorang bagi kereta tu untuk convince kan org supaya join dengan company ni....(dalam hati aku kata menarik gak ni)..tetapi..jika bulan berikutnya tak dpt sales dlm RM32k gak...keta tu dorang amik balik sbb tak perform...haha

Company ni ada bermcm aset..termasuk company sewa kereta mewah..hotel budget 3 bintang..dan beberapa lagi.....HQ dekat Kuantan...

Yang aku ragu2 ni...bila dia sebut..salah seorang owner dia bernama Datuk Jailani!!! HAHH!!...dan aku dah tengok muka yg dikatakan Datuk Jailani ni kat pic masa brother tu bwk..konon2 untuk mngconvince kan aku la join....

Sebab apa aku bukak thread ni..sebab aku dpt rasa sesuatu tak kena dalam bisnes ni....nak2 Datuk Jailani...muka dia pon ada iras2 HJ.Jailani...JAI NETWORK SYSTEMS yg SCAMM duit aku dulu tu...


JOM kita siasat..dan bincang elok2 :D
 
Last edited:
Sponsored Post

bahtiar

Active Member
Messages
1,872
Joined
Mar 6, 2007
Messages
1,872
Reaction score
180
Points
33
Satu lagi...kalau korang join yg RM3k tu..takde apa2 agreement...so..kalau korang tak dapat cari downline 3 org...sampai bila2 lah tak dpt balik modal korang tu..RM3K tu bukan sikit wooo....tetapi kalau join yg RM32K tu mmg ada agreement....itu yg menjadi kemunsykilan aku tu..
 

boblynn02

Active+ Member
Messages
3,457
Joined
Sep 8, 2007
Messages
3,457
Reaction score
81
Points
30
jangan la percaya... tolong la.. org yg meng'scam' ni skrg sentiasa mencari mangsa dan tektik baru..
 

boblynn02

Active+ Member
Messages
3,457
Joined
Sep 8, 2007
Messages
3,457
Reaction score
81
Points
30
agreement pun still diorg leh buat penipuan... nasihat aku.. JANGAN..
 

jaih

Legendary Member
Messages
10,167
Joined
Jan 14, 2006
Messages
10,167
Reaction score
533
Points
171
gimme add HQ kat kuantan...nanti aku g survey tgk...
 

donat88

Active Member
Messages
1,707
Joined
Mar 5, 2008
Messages
1,707
Reaction score
33
Points
30
:-?:D:-? betul ke tak betul..takpe pi siasat sape yang tau...
 

boblynn02

Active+ Member
Messages
3,457
Joined
Sep 8, 2007
Messages
3,457
Reaction score
81
Points
30
nak try cek kat kuantan nanti.. alamat please..
 

ash79

Fun Poster
Messages
399
Joined
Oct 26, 2009
Messages
399
Reaction score
0
Points
10
takpe bro... masyuk aje bisnes nie, cuba rasa orang miskin macam kita nieguna bmw next month kau tolak kereta tu kat jurang. ada orang guna aku punya akaun dah kena scam. tulisan kat atas tu bukan aku yg poskan. admin sila siasat
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register