██ JOM naik FREE Kereta Mewah bernilai lebih RM2 juta PERTAMA DI MALAYSIA+Helikopter

CG Sponsors




Joined
Sep 25, 2011
Messages
1,735
Reaction score
1
Points
25
██ JOM naik FREE Kereta Mewah bernilai lebih RM2 juta PERTAMA DI MALAYSIA+Helikopter

Salam semua, rakan saya ada menawarkan perkhidmatan di dalam gambar ini, jika anda berminat, boleh hubungi segera untuk BOOKING.TEMPAT KOSONG adalah TERAMAT-AMAT TERHAD!!!PROMOSI TERHAD!

PERCUTIAN MEWAH Menaiki Kereta Mewah bernilai lebih 2 JUTA + Helikopter bernilai lebih 2 JUTA =PERCUMA untuk PENGGUNA BIJAK SAHAJA

Assalamualaikkum dan Salam 1 DUNIA,

Kami menawarkan percutian mewah seolah-olah percuma tanpa disedari untuk anda,orang tersayang, rakan-rakan anda,saudara-mara anda dan masyarakat sekeliling, TERKEJUT??? Jangan terkejut jika anda masih bukan di dalam kategori GOLONGAN BIJAK. Rasailah percutian ini secara PERCUMAAAA….Sehinggakan anda merasakan perkhidmatan yang ditawarkan adalah sangat murah dan seolah-olah PERCUMA jika dibandingkan dengan hasil yang bakal diterima kelak. Jom rasai pengalaman luarbiasa ini.
The more you give, the more you get…


Tarikh : 26 May 2013(Ahad) dan 1 June 2013 (Sabtu)
Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang
Tempat : Sultan Abdul Aziz Shah Airport, 47200 Subang, Selangor.
PROMOSI Sah Sehingga: TERHAD! Bagi mereka yang booking sebelum 20 April 2013 , 6:00PM

PROMOSI TERHAD! Hubungi kami sekarang untuk tempahan. Rebut peluang ini segera sebelum direbut oleh orang lain. Untuk mendapatkan harga promosi, sila hubungi kami, kemudian kami akan berikan “security code promotion” untuk anda mendapatkan harga promosi. Call +6 Ol3 8877 Ol3

Kami turut menawarkan “Servis Tambahan ( Extra Service/Add- on)” bagi anda yang ingin sesi peribadi menaiki helikopter/ kereta mewah V.I.P. bersama pasangan (khas 4 individu)+ video 1 minit (bernilai RM,1997) ketika dalam helikopter/kereta mewah V.I.P.

TAHUKAH ANDA? Kesemua produk bernilai RM6,000 - RM12,000 itu, kami berikan secara PERCUMA KEPADA ANDA.... Sehinggakan anda merasakan perkhidmatan yang ditawarkan adalah sangat murah dan seolah-olah PERCUMA jika dibandingkan dengan hasil yang bakal diterima kelak.
The more you give, the more you get…


Kepakaran kami membantu merealisasikan impian anda sebagai pengguna bijak merasai pengalaman luarbiasa secara percuma menaiki kereta mewah bernilai lebih RM 2 JUTA dan helikopter bernilai lebih RM 2 JUTA ,diawasi BODYGUARD BERSENJATA kiri dan kanan umpama anda dilayan seperti V.I.P (ahli korporat).

Kesemua produk bernilai RM6,000 - RM12,000 itu, kami berikan secara PERCUMA KEPADA ANDA....Sehinggakan anda merasakan perkhidmatan yang ditawarkan adalah sangat murah dan seolah-olah PERCUMA jika dibandingkan dengan hasil yang bakal diterima kelak. Ini membuatkan anda rasa serba salah untuk memberi kepada kami RM 6,000- RM12,000 tanpa diminta…:-?:-?:-?

Tidak SALAH jika anda komitmen nak bayarlahhhh sangattttt,yang SALAH itu jika anda buat muka macam orang TIDAK BERSALAH selepas naik helikopter RM 2 juta + kereta mewah RM 2 juta,kemudian anda berjanji di dalam hati kononnya , ”Saya nak bagi ikhlas RM6,000 –RM12,000 selepas perkhidmatan ini,saya tak suka percuma”. Kemudian anda cuma menipu pada diri sendiri,sekadar janji tinggal janji.Renung-renungkanlah....

Bayangkan jika produk bernilai RM6,000 - RM12,000 itu KAMI KENAKAN CAJ KEPADA ANDA? Sudah tentu anda sukar menerima kenyataannya KECUALI jika anda memang dari golongan kaya yang ada banyakkkkk wang sehinggakan tidak tahu hendak diberikan kepada siapa lagi. Jika begitu, anda boleh berikan kepada kami wang RM6,000 - RM12,000 sekiranya anda bosan dengan wang penuh dalam poket memandangkan kos keseluruhan bagi perkhidmatan percuma kami anggaran bernilai di antara RM6,000 - RM12,000.Bak kata pepatah, "REZEKI jangan ditolak" dan “Kami sudi menerimanya dengan tangan terbuka”.

TETAPI Kami lebih memilih alternatif secara PERCUMA sebab kami percaya pada konsep, “Lebih banyak kita memberi, kita akan lebih banyak menerima” dan “Bila kita bersyukur yang sikit akan rasa banyak, tapi jika tidak bersyukur yang banyak rasa sedikit”.

Biasalah manusia, terlalu ALERGIK bila dengar perkataan “PERCUMA”,kononnya ada banyakkk lah sangatttt duit dalam poket dan bila dengar perkataan ‘”BERBAYAR” pun turut tidak suka.Semuanya serba tidak kena, nak bagi perkhidmatan PERCUMA dan BERBAYAR pun tidak suka. Itulah manusia yang suka anggap semua orang lain salah dan diri sendiri sahaja yang betul.Sudahkan dapat FREE,tak bersyukur pula itu. Orang yang bersyukur tidak ada masa untuk komplen, orang yang banyak komplen adalah orang yang tidak bersyukur.

Ingatlah , Surah Az-Zukhruf,ayat 12-13 yang bermaksud: Dan (Dia lah) yang menciptakan sekalian makhluk yang berbagai jenisnya, dan DIA menciptakan bagi kamu kapal-kapal dan binatang ternak supaya kamu dapat menaikinya. Serta kamu duduk tetap di atasnya, kemudian kamu mengingati nikmat Tuhan kamu apabila kamu duduk tetap di atasnya, serta kamu BERSYUKUR dengan mengucapkan:" Maha Suci Tuhan yang telah memudahkan kenderaan ini untuk kami, sedangkan kami sebelum itu tidak mampu menaikinya.


Jom terbang bersama kami di udara untuk melihat kebesaran alam ciptaan Allah SWT dan hargailah diri sendiri dan tarik nafas sedalam-dalamnya.......bersyukur. Alhamdulillah. Anda kaya berjaya diberkatiNya. Amin…..Bersyukurlah,bergembiralah dan meraikan setiap saat kerana anda seorang PENGGUNA BIJAK.

“Dari mengkayakan Panggung Wayang /pihak TV,LEBIH BAIK mengkayakan diri sendiri dengan menggunakan wang itu untuk menaiki kereta mewah VIP & helikopter. Jadilah pengguna BIJAK”
AGEN TANPA MODAL diperlukan segera,komisyen lumayan $
AGEN DENGAN MODAL diperlukan segera, komisyen lumayan $

Selain itu, kami turut menawarkan penyewaan helikopter dan kereta mewah V.I.P pada harga PROMOSI…

Dibuka untuk tempahan sebagai kegunaan peribadi, keluarga, artis, ahli politik, pekerja swasta, pekerja kerajaan, VIP,majlis perkahwinan,majlis harijadi,majlis makan malam/tengahari,majlis pelancaran produk,parti peribadi, pengangkutan korporat, untuk syarikat,persatuan/kelab,konvokesyen IPT,reunion,escort,konvoi,mesyuarat,acara rasmi di seluruh Malaysia dan lain-lain.

Anyone...
Anytime...
Anywhere....
Hubungi kami SEKARANG, Jangan tunggu sampai esok kerana kemungkinan besar TEMPAHAN PERIBADI TELAH PENUH …. CALL +6 Ol3 8877 Ol3










Selain itu, kami turut menerima sebarang jenis tempahan untuk kegunaan peribadi, keluarga, artis, ahli politik, pekerja swasta, pekerja kerajaan, VIP,majlis perkahwinan,majlis harijadi,majlis makan malam/tengahari,majlis pelancaran produk,parti peribadi, pengangkutan korporat, untuk syarikat,persatuan/kelab,konvokesyen IPT,reunion,escort,konvoi,mesyuarat,acara rasmi di seluruh Malaysia dan lain-lain.CALL +6 Ol3 8877 Ol3

Anyone...
Anytime...
Anywhere....
Hubungi kami SEKARANG, Jangan tunggu sampai esok kerana kemungkinan besar TEMPAHAN PERIBADI TELAH PENUH …. CALL +6 Ol3 8877 Ol3


Testimoni:

Hem,kesian lak aku tgk forumer2 kat sini,inilah yg jadi apabila ramai org yang ckp kosong, tapi belum cuba lagi servis iklan dari TT…

Aku dah guna servis dari TT ni,Alhamdulillah, tiada apa yang meragukan…..

Rasa macam nak amik pakej diamond,tapi memandangkan tarikh program TT ni ,clash dengan tarikh aku ada urusan lain, akhirnya aku wat keputusan naik heli 1 family bulan ni gak.

Untuk pengetahuan semua,aku 1 family da nek heli sekitar KL dan Pelabuhan Klang,leh tgk pemandangan laut sekali… Aku nak naik kereta mewah tu 1 family, tapi TT ckp dah full booking,sebab sabtu/ahad memang penuh.Jadi tak dpt lah den naik kereta mewah tu sbb lmbt booking.

Cadangan asalnya,aku nak suruh heli tu pergi lalu Putrajaya, tapi TT cakap helikopter memang xdibenarkan lalu Putrajaya sbb memang dilarang sama sekali..

Dari situ aku dah mula terfikir, patutlah tak boleh lalu Putrajaya,sebab kwsn tu memg kwsn security giler dan kwn aku yg keja kat situ penah ckp,setiap kwsn bangunan pentadbiran tu, da terowong rahsia yg ketua-ketua CEO ni lalu sekiranya ada kes peperangan/lain-lain.

Lepas dah abis naik heli, tiba2 family aku ckp diorang nak amik pakej diamond time bulan 5/6 ni, diorg nak rasa pglmn naik kereta mewah hitam yang panjang tu..sedgkn aku xda time tarikh tu, tapi xper, aku suruh mak aku ganti tempat aku…Aku pun apply ler dgn TT pakej diamond, beli 3 tiket,dpt lah 3 tiket lagi free….memang best,pastu TT siap cakap “setiap org yang amik pakej promosi ni,akan dpt free produk 6K- 12K, tapi klu tak nak free pun tak per, nak bayar lebih pada mereka pun bleh”.Aku pun dah start pelik,rupanya baru aku igt, memg da jadual berimej tu time aku tgk jenis2 pakej kat tenet minggu lps.

Cukuplah sekadar aku kongsikan pengalaman aku di sini, sesiapa yang masih ragu-ragu tu, apply ler naik heli dari TT ni,memang best….Jangan mulut jer ckp byk komen,kutuk,maki macam2,pdhl habuk pun tarak….Klu da byk duit tu, leh ler apply naik heli cepat2, klu nk murah, amik tarikh event promosi buy 1 free1 tu...Jumpa terus TT ni direct…

TT pnh ckp kt aku dan aku masih ingat lagi, dia ckp kt aku,dia xtipu, yang tipu nyer ialah manusia yang belum cuba servis darinya serta manusia yang suka byk komen,kutuk,maki macam2,pdhl habuk pun tarak,sekadar main-main jer lebih.Hem,,,,teruk sungguh manusia zaman skrg….

Maaf yer, gmbr aku tak mau kongsikan dgn korang semua disini, sebab aku tak mau gmbr privacy aku di salahguna oleh orang tak bertanggungjawab, ada nanti mulut2 jahat mula lah ckp,orang ni berlagak naik,poyo giler mamat ni, and so on…. Padahal aku bukannya berlagak, aku nak jadi pengguna bijak macam TT sebutkan tu… Daripada aku bg duit pd Cinema Company, astro,TV, syarikat cetak DVD,syarikat telekomunikasi , better aku gunakan duit tu utk servis iklan dari TT ni….Pa2 hal,call nombor kt gmbr tu klu memg korang nak naik heli n keta mewah ler…

Klu korang nak gmbr, korang gi tgkp sndiri gmbr korang time naik heli ,time snap gmbr,muka jgn tutup(posing blgk sikit mcm org kaya)….kemudian upload ke internet/fb,confirm lepas tu,ramai pmpuan2 pisau cukur gatal/ laki kaki kikis duit ADD korang dlm FB sbb diorg tgk gmbr korang sprt golongan org kaya/org kenamaan….lepas tu gak, member2 dlm FB korang yg dulu tak bertanya sapa mengenai korang,akan mula bertanya sapa dgn korang,sbb diorg duk target ko org kaya pdhl ko cuma org sederhana yg ditakdirkan menjadi pengguna bijak,naik heli n kereta mewah percuma….
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

hairy84

Legendary Member
Joined
Sep 15, 2010
Messages
15,863
Reaction score
35
Points
120
Servis lain mcm ni.... gamba real xde ke?
 

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,311
Reaction score
50
Points
130
ni kalo wat utk promote biz sndiri mmg mantop..customer pn piki kte org kayaaa..woohoooOO!!

p/s: dah mule dreaming lak ak nih..:))
 
Joined
Sep 25, 2011
Messages
1,735
Reaction score
1
Points
25
ni kalo wat utk promote biz sndiri mmg mantop..customer pn piki kte org kayaaa..woohoooOO!!

p/s: dah mule dreaming lak ak nih..:))
yes, tahu tak per....gambar untuk kenang-kenangan di masa depan....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register