EA Transfomers v3

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.1092
USD / JPY
107.217
GBP / USD
1.23324
USD / CHF
0.96380
USD / CAD
1.3775
EUR / JPY
118.925
AUD / USD
0.6646

CG Sponsors




kaizeryx

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2010
Messages
885
Reaction score
16
Points
25
saya lenjan dalam acc real cent je bos..kaya tu lps pru 15 la kot baru merasa...hahaahahahahahaa
 
Sponsored Post

luarbiasa

Fun Poster
Joined
May 15, 2008
Messages
792
Reaction score
31
Points
20
boleh sgt tuan... tapi nak sustain tetiap bulan tu agak mencabar. :D
Tahap risiko x sama untuk capai 80% tu... Risiko 50usd dan risiko 500usd... Setakat ni.. Dengan ea transformers ni... Boleh buat duit... :)
 

coffeen

Active Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
2,374
Reaction score
68
Points
30
Tahap risiko x sama untuk capai 80% tu... Risiko 50usd dan risiko 500usd... Setakat ni.. Dengan ea transformers ni... Boleh buat duit... :)
Yes... Betul... Tapi perlu monitor news jgk ya jgn lupa... sejam dan selepas Big news tutup je dulu EA... Sebab EA ni mmg boleh buat profit dgn market raging...
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,638
Reaction score
676
Points
121
Yes... Betul... Tapi perlu monitor news jgk ya jgn lupa... sejam dan selepas Big news tutup je dulu EA... Sebab EA ni mmg boleh buat profit dgn market raging...
yang bahayanya kalo ada post open sebelum news... berlayer layer pulak tu. nak tutup ke nak biar layer tu.
 

coffeen

Active Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
2,374
Reaction score
68
Points
30
yang bahayanya kalo ada post open sebelum news... berlayer layer pulak tu. nak tutup ke nak biar layer tu.
Kalau risau satu hari tu close terus dari trade... Mustahil tak hit tp dlm satu hari tu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register