EA Transfomers v3

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13115
USD / JPY
107.359
GBP / USD
1.24961
USD / CHF
0.94200
USD / CAD
1.35391
EUR / JPY
121.440
AUD / USD
0.6977

CG Sponsors




danieldecruz

Freshie
Joined
Oct 20, 2017
Messages
28
Reaction score
7
Points
8
Baru install EA semalam... install kt pc jam 7.30pm. Modal demo: usd1000..account standard Roboforex. Start run pkl 8 sampai pagi ni. Profit usd128.:).. setting lot 0.10 :)),,lote kamikazee,,)...Update seterus nya minggu depan..
 
Last edited:
Sponsored Post

coffeen

Active Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
2,379
Reaction score
68
Points
30
Baru install EA semalam... install kt pc jam 7.30pm. Modal demo: usd1000..account standard Liteforex. Start run pkl 8 sampai pagi ni. Profit usd128.:).. setting lot 0.10 :)),,lote kamikazee,,)...Update seterus nya minggu depan..
Terbaik tuan... Kena monitor time news elok kecikkan lot... ✌
 

kaizeryx

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2010
Messages
885
Reaction score
16
Points
25
bos dpt profit sampai $128 tak pelik sebab lot 0.10 dekat broker liteforex macam lot 1.00 dekat broker lain....tapi acc demo tak ada isu sgt la...
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,665
Reaction score
685
Points
121
bos dpt profit sampai $128 tak pelik sebab lot 0.10 dekat broker liteforex macam lot 1.00 dekat broker lain....tapi acc demo tak ada isu sgt la...
actually... ea ni memang terbaik... janji jaga mm... InsyaAllah boleh buat untung. nak selamat tanpa takut pada news... guna lot 0.01 pada usd 30 account cent. InsyaAllah selamat.
 

kaizeryx

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2010
Messages
885
Reaction score
16
Points
25
yup...memang terbaik bos ea ni...saya lenjan dalam acc real $100 terus...hehe..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register