EA Transfomers v3

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.09635
USD / JPY
107.165
GBP / USD
1.23682
USD / CHF
0.96569
USD / CAD
1.41922
EUR / JPY
117.491
AUD / USD
0.60723

CG Sponsors




stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,517
Reaction score
638
Points
121
Ya tujuan sya bukak thread ni utk discuss cari setting terbaik utk ea ni.. sebab sya nampak potensi nya... Sebab tu dari awal sya kata retest ea ni dgn modal yg sanggup hangus... 😊😊
betul... juga cari mm yang terbaik utk ea ni
 
Sponsored Post

fiqfx

Freshie
Joined
Jul 6, 2013
Messages
28
Reaction score
7
Points
8
... baru withdraw smlm , hari ni dh depo balik.. heehe now kt luar kawasan , buka vps pakai pone nk tukar setting ea agak pyh jga..
 

coffeen

Active Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
2,362
Reaction score
67
Points
30
... baru withdraw smlm , hari ni dh depo balik.. heehe now kt luar kawasan , buka vps pakai pone nk tukar setting ea agak pyh jga..
eh boleh ke...? tak penah cuba plk...😅
 

coffeen

Active Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
2,362
Reaction score
67
Points
30
kalau tgk next week tak byk big news... boleh lenjan lagi... 😁 😁
 

coffeen

Active Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
2,362
Reaction score
67
Points
30
boleh..tp leceh skit nak control mouse tu 🤣

search je dekat google play RD client
dah dpt.... terbaik lah senang sikit nak ubah lot atau tutup trade sebelum big news.... t.q semua... 😁
 
Sponsored Post
Top
Log in Register