• Forum search currently under maintenance...

E-Wallet

Recommended Brokers


aliamira69

Boost Internet Promoter
Joined
Nov 3, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Korang rasa apps ewallet apa paling best? Cuba share sikit sebab rasa macam nak install.
setakat ni saya masih guna boost app walau dah setahun lebih. sebab apps tu facilities dia ada kat mana dah. bukan tu je, siap boleh bayar unifi lagi. baru2 ni pulak ada contest menang Iphone 11. awak kena cuba.
 
Sponsored Post

bossmarket1

Banned
Joined
Aug 26, 2019
Messages
15
Reaction score
4
Points
8
Скажи мне ... sigen.pro надежный кошелек? - А кто его знает?
 

bassagent

Active Member
Joined
Nov 19, 2011
Messages
1,176
Reaction score
7
Points
25
saya prefer ewallet TnGo ..blh connect payment siapa pengguna iphone yang nk beli app..dekat mana2 pon dh accept tngo mcm boost app
 

edzaljb

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2007
Messages
378
Reaction score
15
Points
25
Tng ewallet ...banyak cashback....tapi peniaga melayu ketinggalan ...peniaga bangsa C kebanyakkan dah terima pembayaran melalui ewallet ni..... ewallet memudahkan tak perlu nak beratur kat atm amik cash
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,007
Reaction score
1,905
Points
141
1. boost app (dpt cashback atau point; kadang2 ada promo diskaun)
2. tng ewallet (dpt cashback; kadang2 ada promo diskaun)
3. BigPay (dpt Big Points untuk tebus ticket airasia)
4. Setel App Petronas & link dgn Mesra Card (dpt point)

keempat-empat ewallet ni aku guna dan yg bestnya sbb dapat reward....

kalau untuk kegunaan biasa, guna smart parking selangor untuk memudahkan parking (tp tak dapat point apa2, cuma mudah la)
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,007
Reaction score
1,905
Points
141
Tng ewallet ...banyak cashback....tapi peniaga melayu ketinggalan ...peniaga bangsa C kebanyakkan dah terima pembayaran melalui ewallet ni..... ewallet memudahkan tak perlu nak beratur kat atm amik cash
sekarang ni aku boleh kata WALLET aku dah takda cash...haha....

ada la beberapa keping RM10 untuk emergency case.....

tp mmg jarang la aku pi ATM....sbb cash dlm WALLET teramat jarang guna...

kalau cari kedai, aku cari kedai yg terima ewallet...sbb senang
 

bossmarket1

Banned
Joined
Aug 26, 2019
Messages
15
Reaction score
4
Points
8
[Цитата= " Almazwin, сообщение: 25370204, участник: 309323"]
Вход и выход 24/7, работает sygen кошелек
[/ЦИТАТА]
Спасибо! Могу ли я хранить криптовалюту PRIZM в своем кошельке?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register