E-Wallet

CG Sponsors




cccpoh

Internet SEO Mercenaries
Joined
Jul 11, 2013
Messages
80
Reaction score
0
Points
6
banyak2 ewallet, aku suka Boost ! korang suka yg mana
 
Sponsored Post

cccpoh

Internet SEO Mercenaries
Joined
Jul 11, 2013
Messages
80
Reaction score
0
Points
6
Aq pon suka yg versi terbaru ni, bukan saje home page dh jadi lebih cantik, semua feature pon blh dpt cari kat home page, senag aq nk gunakannya.
yang ni memang aku setuju, dulu susah jugak nak cari pembayaran bill dan sbgainye, kena masuk dalam sikit. kat homepage tu cuma ada scan n pay je
 
Last edited:

cccpoh

Internet SEO Mercenaries
Joined
Jul 11, 2013
Messages
80
Reaction score
0
Points
6
Aq guna Boost tuk bayar bil elektrik & air serta internet, x payah susah2 nak beratur panjang dekat post office tuk bayar, lagipon semua feature dh blh dicari kat home page bagi Boost yg versi terbaru ni, senang saje utk aq guna
kalau org noob yg baru nk pakai Boost senang je dgn apps boost yg baru ni. tak payah buat tutorial pun hahahha
 

hotroll

Internet SEO Mercenaries
Joined
Jul 4, 2013
Messages
76
Reaction score
1
Points
11
Aq pon guna Boost app, lps buat bayaran blh dpt csh back :)) blh save sikit. Aq dh update Boost ke versi yg terbaru, home page dh jadi lebih cantik dan lebih senang tuk aq gunakan.
yelah , baru aku perasan Boost yg baru ni lagi senang nk guna
 

hotroll

Internet SEO Mercenaries
Joined
Jul 4, 2013
Messages
76
Reaction score
1
Points
11
kalau org noob yg baru nk pakai Boost senang je dgn apps boost yg baru ni. tak payah buat tutorial pun hahahha
macam aku lah, tak pandai bab - bab IT ni, nak tanya pun malu hehe. terbaiklah design team diorg, memang senang nak guna dan simple je.
 
Last edited:

hotroll

Internet SEO Mercenaries
Joined
Jul 4, 2013
Messages
76
Reaction score
1
Points
11
banyak2 ewallet, aku suka Boost ! korang suka yg mana
pernah jugak aku cuba yang lain, kurang reward berbanding boost. Boost banyak offer dan shake rewards.
 
Last edited:

lactalac

Banned
Joined
Jun 16, 2013
Messages
63
Reaction score
0
Points
6
banyak2 ewallet, aku suka Boost ! korang suka yg mana
suka boost jugak. ko boleh bezakan merchant base dengan yg lain. kebanyakan tempat yang aku bayar dah ada boost, isi minyak pun pakai boost.
 
Last edited:

firehand

Fun Poster
Joined
Apr 5, 2007
Messages
450
Reaction score
21
Points
25
Aq guna Boost tuk bayar bil elektrik & air serta internet, x payah susah2 nak beratur panjang dekat post office tuk bayar, lagipon semua feature dh blh dicari kat home page bagi Boost yg versi terbaru ni, senang saje utk aq guna
Boost bleh pki utk bayar letrik TNB ke? Mcm x jumpe je..
 

tiffany_blue

Banned
Joined
Nov 8, 2018
Messages
21
Reaction score
0
Points
8
yelah , baru aku perasan Boost yg baru ni lagi senang nk guna
Setuju ni, semua feature terus ada kat home screen, senang utk cari apa yg nak. aq paling suka "Open Boost Mail" tu sbb dpt tau apa aktiviti2 yg Boost buat dan promotion yg ada bile guna Boost, bestnya eWallet ni.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register