• Forum search currently under maintenance...

E-Wallet

Recommended Brokers


Jenglot Hitam

Junior Member
Joined
Jun 1, 2018
Messages
51
Reaction score
3
Points
11
Slain utk byr bill, apa kgunaan ewallet? Ewallet apa korg gne?
 
Sponsored Post

emijamar

Junior Member
Joined
Jan 11, 2018
Messages
63
Reaction score
3
Points
11
Utk beli brg. Makan.. Ade restoran yg boleh bayar guna e wallet tak silap aku.
 

fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,156
Reaction score
51
Points
80
aku isi petrol guna TnG tiga kali jer dpt cash back...lepas tu hampeh.
betul ker mcm ni...aku ingat cash back selama2nya :D:D:D:">
 

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
aku isi petrol guna TnG tiga kali jer dpt cash back...lepas tu hampeh.
betul ker mcm ni...aku ingat cash back selama2nya :D:D:D:">
pegi shell pakai BOOST. 2x cashback rm5.

Mostly aku suka pakai BOOST. Lepas bayar boleh shake2.

Main mission, collect coin.

Bayar bill pon pakai Boost jugak.

Grabpay pon ok jugak, rewards dia boleh redeem macam2.

Razerpay masih ketinggalan.

Wechatpay, Upay, TNGO wallet aku pakai kalau ada promo je.

Alipay tak faham bahasa nak pakai.
 

cool_man

Freshie
Joined
Nov 10, 2018
Messages
19
Reaction score
1
Points
8
Aq guna Boost app, biase utk bayar bill dan online shopping. Bile dh buat payment blh lagi dpt cashback. Yang paling best ialah Boost ade voucher utk online shopping dan aq blh jimat sikit bile beli barang kat online. Btw, Boost dh update ke versi yg terbaru, semua feature blh cari kat home page, senang nk aq gunakan
 

naktanya

Banned
Joined
Jun 12, 2019
Messages
21
Reaction score
5
Points
8
Aq guna Boost app, biase utk bayar bill dan online shopping. Bile dh buat payment blh lagi dpt cashback. Yang paling best ialah Boost ade voucher utk online shopping dan aq blh jimat sikit bile beli barang kat online. Btw, Boost dh update ke versi yg terbaru, semua feature blh cari kat home page, senang nk aq gunakan
boost boleh topup pakai pin code macam topup biasa ke?
 

skyside

Active+ Member
Joined
Jul 1, 2009
Messages
3,718
Reaction score
28
Points
30
Boost best sbb dapat cashback.
Tapi sekarang mission asyik full je.
haihh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register