BTC USD 24,594.2 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara Mudah Guna Touch N Go E-Wallet

soybean

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
63,223
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
63,223
Reaction score
4,126
Points
661
Awards
1
  • Tengok Pawagam Dengan Tempahan Tiket Mudah
wa.jpg

Kini, menempah tiket wayang sudah boleh dilakukan melalui aplikasi ini.

Pawagam yang menyediakan perkhidmatan ini ialah TGC Cinema.


Antara langkah-langkah yang perlu dilakukan untuk membeli tiket:

  1. Sign Up dan pastikan jumlah wang mencukupi.
  2. Memberitahu anda ingin membeli tiket wayang menggunakan E-Wallet di Kaunter TGV.
  3. Pada bahagian bayaran, barcode akan di scan oleh pekerja di kaunter.
  4. Minum Bubble Tea
Sebagai pengguna, kita boleh mengamalkan penggunaan aplikasi ini untuk menjimatkan masa pelanggan dan pekerja dalam pembayaran.

Di Tea Live, bayaran dengan scan QR code E-Wallet boleh dilakukan.

Penolakan jumlah duit akan dibuat dalam aplikasi itu bergantung kepada harga minuman anda.

Selain daripada yang disebut, terdapat banyak lagi cawangan di seluruh negara yang menyediakan perkhidmatan ini untuk memudahkan pengguna membuat pembayaran.

 
Sponsored Post

soybean

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
63,223
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
63,223
Reaction score
4,126
Points
661
Awards
1

Sahkan Akaun Anda

Dengan mengesahkan akaun anda, banyak lagi kebaikan yang anda akan dapati.

  • Jaminan Pulangan Wang
Risiko kehilangan baki adalah rendah kerana ciri-ciri keselamatannya yang bagus untuk melindungi pengguna.

Sekiranya, sesuatu yang tak diingini berlaku, jaminan pulangan wang pampasan penuh akan dibuat dalam tempoh 5 hari sahaja.

  • Pindah Wang
Tidak perlu guna online banking, E-Wallet menyediakan kemudahan perpindahan wang tanpa cap tambahan.

Hanya tekan dan transfer sahaja!

  • Saiz yang lebih besar
Duit dalam akaun anda boleh menampung sehingga RM 5,000.

Dengan jumlah yang besar, anda tidak perlu lah sentiasa top-up wallet.

Urusan membeli-belah juga menjadi lebih mudah dan cepat.
 

soybean

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
63,223
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
63,223
Reaction score
4,126
Points
661
Awards
1
Nak Bagi Duit Raya Pun Boleh!

Ini cara baru untuk bagi Duit Raya, tanpa menggunakan wang kertas dan ia dijamin lebih selamat.

Yang paling penting, banyak rewards yang menanti anda!

Cashback rewards sebanyak RM 300 apabila anda memberi Duit Raya kepada rakan-rakan dan keluarga.

Anda hanya perlu:

  • Menggunakan fungsi “Transfer”, hantar jumlah wang minimum iaitu RM 5.
  • Cashback atau cashback voucher, dari RM 0.10 sehingga RM 300 akan anda terima secara random.
Kreativiti anda amat penting kerana hanya “Transfers” yang unik sahaja yang dibuat kepada penerima-penerima yang berbeza sahaja yang boleh rewards ini.

Terhad untuk “Transfer” 2,000,000 yang pertama sahaja.

Banyak faedah yang akan anda peroleh dengan menggunakan aplikasi ini. Kehidupan anda akan berubah menjadi lebih baik.

Tunggu apa lagi? Jom download Touch N Go E-Wallet!
 

reezn

Mutiple ID - Jedi / soybean
Messages
4,943
Joined
May 1, 2022
Messages
4,943
Reaction score
398
Points
41
takde sapa nak bukak tread cara bayar bil dengan ewallet?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register