Wanted Design Logo Pertubuhan

CG Sponsors




Procodine

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 17, 2007
Messages
7,511
Reaction score
148
Points
73
Salam semua warga CG...
aku sebagai wakil Pertubuhan Peniaga Tukaran Wang Asing dan Komoditi Dalam Talian Zon Utara nak meng"offer" sesapa yang rajin dan ada masa terluang untuk mencipta logo pertubuhan nie..

Syarat Logo : elegant, simple dan nampak educated sesuai dengan nama pertubuhan ( Seelok nya gunakan singkatan nama untuk pertubuhan : NTO )

logo terbaik akan mendapat RM300...

semua logo yang dibuat mestikan di emailkan kepada : [email protected]

tarikh akhir untuk menghantar ialah pada hari jumaat ( 7 oktober 2011 )
 
Last edited:
Sponsored Post

mrdzy

Active Member
Joined
Jan 19, 2011
Messages
2,350
Reaction score
17
Points
25
nasib baik aku tak reti AI. kalau reti,dah lame aku try. ape pon bump untuk LOGO designer menyahut cabaran!
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
410
Points
136
peluang buat buat duit ni....nanti aku email ke ko ya kodin
 

SATgi

Active Member
Joined
Jun 22, 2011
Messages
1,013
Reaction score
76
Points
35
mcm best jew..nak try lah....
 

skyside

Active+ Member
Joined
Jul 1, 2009
Messages
3,718
Reaction score
28
Points
30
Bila tarikh tutup ni?
nti aku submit design logo dari aku noo..

Lagi satu ,
Cuba bg detail:
1)Color preferences
2)Size
3)Format logo
:)cgrock
 

Procodine

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 17, 2007
Messages
7,511
Reaction score
148
Points
73
Bila tarikh tutup ni?
nti aku submit design logo dari aku noo..

Lagi satu ,
Cuba bg detail:
1)Color preferences
2)Size
3)Format logo
:)cgrock
bos,
ikut citarasa masing2...

Syarat Logo : elegant, simple dan nampak educated sesuai dengan nama pertubuhan ( Seelok nya gunakan singkatan nama untuk pertubuhan : NTO )

xkan nak buat logo besaq smiley ja.. :p
 

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,868
Reaction score
185
Points
528
wah.. tk lama lai tersergam indah n mantop ler trader2 kedah..
 

Procodine

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 17, 2007
Messages
7,511
Reaction score
148
Points
73
up skit..
logo terbaik akan diberi RM300...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register