logo

  1. glyphic

    Wanted Mencari DESIGNER untuk LOGO band Black Metal.

    Kepada sesiapa yang ada pengalaman dan kemahiran design logo Death/Black Metal sila pm saya untuk perbincangan. kalau ada portfolio untuk rujukan, boleh linkkan sekali dalam pm. tq.
  2. moscowz

    Wanted Sticker Logo Samsung

    tutup sudah..kes selesaii
  3. Bro_Izantie

    Wanted Cipta logo syarikat (dah settle)...tqvm bro dkitos

    Alhamdulillah...Dengan ini secara rasminya logo kompeni aku di publishkan... thanks atas designer...Maap la..tak la selawa mana pada mata korang, tp bg aku amat bernilai...tqvm Salam geng.. Aku dalam perancangan nak buka company enterprise sendiri.. aku dah search dlm cg, ada sorang mamat...
  4. REMEDY KARUNG GUNI

    To Sell Aku Bagi RM100 + Ram DDR2 1gb utk cipta design Name Card + simple Logo RKG

    Dijemput Adik, Abang, Pakcik, Makcik tuan dan puan untuk mereka cipta design Name Card utk kompani RKG...+ simple Logo NAK BUAT DOUBLE SIDED DEPAN: Nama Syarikat: RKG NIAGA Perniagaan: KITAR SEMULA KOMPUTER ALAMAT: DIMASUKKAN KEMUDIAN CONTACT PERSON: CONTACT NUMBER WEB: BELAKANG: Nama...
  5. nservas.sales

    Wanted Design Artwork Produk dan Logo Produk

    Salam Saya mencari mereka yg blh design packaging produk dan logo company. Extremely Urgent. Designer dah cabut lari. Produk 1 Kerisik Kelapa Produk 2 Tepung Goreng Pisang Instant blh PM @pun blh letak no telefon di sini. tqvm
  6. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Logo dan Design Harimau Malaya

    Salam, Saya memerlukan seberapa banyak logo dan design yang berkaitan harimau Malaya. saya perlukan seorang saja untuk servis ni Satu logo atau design saya akan bayar rm0.10 Anda tidak perlu susah-susah...google dan dapatkan logo atau design tersebut dan email kepada saya di...
  7. eboss

    Wanted Franchise

    ---------------
  8. Procodine

    Wanted Design Logo Pertubuhan

    Salam semua warga CG... aku sebagai wakil Pertubuhan Peniaga Tukaran Wang Asing dan Komoditi Dalam Talian Zon Utara nak meng"offer" sesapa yang rajin dan ada masa terluang untuk mencipta logo pertubuhan nie.. Syarat Logo : elegant, simple dan nampak educated sesuai dengan nama pertubuhan (...
  9. eboss

    Wanted tutup

    atas pendapat kawan2 so tak jadi redesign ler nampaknya...terima kasih semua
  10. zaimi2

    Wanted Design PROfesional Company LOGO

    salam saya nak mintak bantuan sapa2 leh design kan company logo.... bagi harga paling best..... saya nak fail dalam bentuk jpeg ai psd :) Nama : Smart Green Foods Enterprise Business : Madu Lebah Warna : Hijau Atau Warna Kuning Madu Lebah
  11. multitrader

    Wanted Packaging and logo designer sila hubungi saya

    salam cg rians.. company saya tgh cari mereka mereka yang boleh membuat design packaging dan mock up untuk product essential food. buat product spotter and banner dan bunting juga leaflet. kepada sesiap yang ber kebolehan untuk design dan ada facilities buat mock up and printing silalah...
  12. multitrader

    Wanted Logo utk notice board office

    Kira nih kompeni aku nak renovate office. .. so mencarilah sesiapa yang berminat boleh buat back drop logo unutk di paparkan dia ruang yang di sediakan.. gambar logo semua yang perlu di print aku ada cuma nak tau se sisapa yang boleh buat logo secara commercial pakai stereform jer.. print pas...
Top
Log in Register